Pavič in Klobučar bosta selektorja v Novem mestu

v rubriki
Nižje slovenske lige
s kategorijo
Novice
.

Košarkarska mrzlica je zajela Dolenjsko. Vrhunec pa bo dosegla 17. marca. Pa ne le zavoljo obračuna za obstanek v Ligi ABA med Krko in Petrolom Olimpijo, ampak tudi zaradi že 3. tekme vseh zvezd All stars Rekreacijske lige v košarki 2019. Tekmovanje bo potekalo v Športnem centru Livada od 17.30 dalje!


Korak dalje

„Zavod Novo mesto nadaljuje z organizacijo dogodkov, ki promovirajo in podpirajo zdrav način življenja in odnosa do športa. Kdo je boljši promotor zdravega načina življenja, kot številni rekreativci, ki se merijo v različnih rekreacijskih ligah. Prav liga v košarki je eden od projektov z najdaljšo tradicijo. Tekmovanje, ki se je pričelo novembra lani, želimo nadgraditi z organizacijo 3. All Stars tekme. Dogodek se je „prijel“, zato na tem mestu vsi vabljeni na prijeten košarkarski večer v ŠC Livada, potem pa družno skupaj podpremo KK Krka, ki se bo v boju za obstanek v ABA ligi, pomerila s Petrol Olimpijo v Športni dvorani Leona Štuklja,“ je ob tej priložnosti povedal Matjaž Kuzma, koordinator za šport in organizator prireditve iz Zavoda Novo mesto.

V letošnji izvedbi lige je sodelovalo 24 ekip. Prvak 1. rekreacijske lige je ekipa Šmarkuc, v 2. ligi so se veseli igralci ekipe Tisk Šepic, v 3. pa G Production. V nedeljo, 17. 3. 2019, bo v sklopu 3. ALL STARS rekreacijske lige v košarki, podelitev pokalov najuspešnejšim ekipam ter najboljšim strelcem v vseh treh ligah.

Pavić in Klobučar 

Tudi letos organizatorji ostajajo zvesti preizkušeni formuli. Za selektorja ekip, ki se bosta pomerili za prestiž in zmago, so imenovali dve izjemni osebnosti, ki sta tako ali drugače povezani z novomeško košarko. Prvi je nekdanji košarkar Krke Smiljan Pavič, drugi pa Darko Klobučar, starosta rekreativne košarkarske lige in eden od soorganizatorjev turnirja 3×3 v Dolenjskih Toplicah. Nocoj bosta znani tudi ekipi, po 12 na vsaki strani, ki se bosta pomerili prihodnjo nedeljo na Livadi. Od ponedeljka dalje pa bo omogočeno tudi spletno glasovanje za prvi peterki tekme!

Na tekmi bodo nastopili: 
Alen Novak (Straža) kapetan, Jani Pintar (Šmarkuc) kapetan, Tadej Janc (Vulan Žmigouc Trobla), Matej Nedanovski (Keragrad), Blaž Špehar (Šmarkuc), Benjamin Drenik (Gotna vas), Martin Povše (Tisk Šepic), Marjan Božič (Eldorado), Blaž Kregar (Straža), Matic Bevc (Tisk Šepic), Miloš Goričar (Legende), Zoran Vardič (Hiša Fink), Mario Križman (G Production), Gregor Fideršek (Riot Team), Nejc Koračin (Club Casino Aja), Veldin Aličić (Troti), Gašper Šeremet (Vulan Žmigouc Trobla), Boštjan Kranjčič (Karteljevo), Slavko Hočevar (Eldorado), Matevž Štih (Šentjernej), Primož Zupančič (Berwolf), Miha Ivanuša (Legende), Mitja Volčjak (Tomas računalništvo) in Sašo Bobnar (RIMP)

All Stars RKL Novo mesto 2017 – 2019:

All Stars Rekreacijske lige v košarki Novo mesto 2019, 17.3.
Ekipa Smiljana Pavića – Ekipa Darka Klobučarja (17.30)

All stars Rekreacijske lige v košarki Novo mesto 2018, 8.4.
Ekipa Simona Petrova – Ekipa Matjaža Smodiša 103:94

All Stars Rekreacijske lige v košarki Novo mesto 2017, 23.4.
Ekipa Simona Petrova – Ekipa Matjaža Smodiša 94:91