Olimpijo primerja s črnogorsko opozicijo, pozablja na 18. januar 2020

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

Mornar iz Bara je kot prvi v Ligi ABA sestavil ekipo na novo sezono. Danes je postalo jasno, da se bo v regiji začelo 3.10. in ne 19.9., kot je bilo sprva načrtovano. Zato so v Baru že odločili, da namesto 27.7. priprave začnejo 17.8., teden dni prej bodo na parketu košarkarji Budućnosti.

Olimpija pred Mornarjem

Se pa je pred začetkom priprav oglasil trener Mihailo Pavićević, ki se je ozrl na konkurenco. Zopet pa ni mogel mimo Cedevite Olimpije, ki je po njegovem mnenju umetni klub, še vedno pa predstavnike Črne gore moti, ker so zmaji dobili prednost pri uvrstitvi v EuroCup.

Ocena moči

„Crvena zvezda je napravila evroligaško ekipo, Partizan je še močnejši kot lani, okrepila se je tudi Budućnost. Tu smo še mi, Igokea in Cedevita Olimpija, ki stalno preti, naredi pa nič. Taka je kot črnogorska opozicija,“ je za maxbetsport.rs dejal Pavičević.

Nesoglasja med Ljubljančan in ekipo iz Bara imajo dolgo brado. Še vedno je svež spomin na 16. krog minule sezone Lige ABA in zmago Mornarja v Ljubljani.

Januarja v Ljubljani

“Oni so v bonusu, mi imamo sodnike. Ne mečite z razdalje. Pojdite v prodor,” je 18. januarja ob odmoru na tekmi, ki se je končala z 90:91 za goste, dejal trener črnogorskega moštva Mihailo Pavičević.

Ljubljančani so terjali uradno obravnavo primera, epilog pa ni znan.