Olimpija dva svoja poslala v Šenčur, kamor se vrača tudi Karavdić

v rubriki
Liga Nova KBM
s kategorijo
Novice
.

Petrol Olimpija bo v sredo proti novomeški Krki nadaljevala z branjenjem naslova državnih prvakov, v ljubljanskem moštvu pa ne bo Davida Kralja in Petra Vujačića. Oba bosta v drugem delu sezone branile barve Šenčurja Gorenjske gradbene družbe, kamor se vrača tudi Sedin Karavdić.

V gnezdo zmajev se je pred kratkim vrnil Jure Zdovc, ki se s svojo posadko intenzivno pripravlja na del sezone, v katerem Ljubljančani rešujejo sezono.

Konjičan v državnem prvenstvu ne bo računal na pomoč Davida Kralja in Petra Vujačića, ki odhajata na Gorenjsko k Šenčurju. Prvi se je v Ljubljano pred kratkim vrnil iz Lige NCAA, drugi pa se je Zmajem pridružil pred začetkom sezone.

Šenčurjani bodo v drugem delu sezone nastopili v Ligi Nova KBM za obstanek, v katero so prenesli 3 zmage in 3 poraze, s čimer za 2 zmagi bežijo zadnjeuvrščeni Iliriji. Moštvo, ki ga vodi Konstantin Subotić, je pred nadaljevanjem prvenstva postalo močnejše tudi za Sedina Karavdića, ki prihaja iz Škofje Loke, drugoligaš LTH Castings pa je v svojo zasedbo vrnil Dominika Vršnika, ki je nazadnje nastopal prav na Podnu.