MARKO MILIĆ: “Odštevanje se začenja!”

v rubriki
SP Španija 2014
s kategorijo
Blogi košarkarjev
.

“Turnirji se vrstijo eden za drugim in odštevanje se začenja,” svoj blog pričenja Milko.

Milić 2

“Litvanska izkušnja je bila sigurno koristna zaradi več stvari. Videl smo igro od katere se bodo tresli favoriti, če se jim bomo s tako postavili po robu, in tudi drugo plat, ki ni ravno navdušujoča. V ekipi ima dobro avtoriteto Zdovc, saj so po zaspani in nemotivirani igri takoj uslišal njegovo budnico in proti Litvi zaigrali kot prerojeni, pa čeprav brez Gogija.

On je v Litvi zopet pokazal, da kadar ga imamo na igrišču, je naša reprezentanca kot z motorjem formule, če ga ni le prevečkrat diesel. Zdej pa dost avtomobilskih primerjav, ker tam nisem kredibilen, saj znam komaj havbo odpret:) Upam, da Jaka Blažič, na katerega sem bil celo sezono ponosen, da je naše gore list zaradi navdušujočih iger v dresu zvezde dobi nazaj samozavest in vlogo v igri, da pokaže svoj razkošni talent. V Beogradu mu je celo leto skandirala 20 tisoč glava množica in take evforije ni od časa Guroviča povzročil še nihče!

V težki situaciji je trenutno Erazem, ki je po sezoni polni poškodb trenutno na izhodnih vratih Barce in izgubil SP zaradi poškodb. Želim mu vse dobro v nadaljevanju kariere in še iger izpred parih let, ko je bil najboljši krilni center Evrope. Za njega drži, da njegove igre niso bile slučajne, ampak odraz kvalitete, ki ni kar ispuhtela…zato rek-človek na vrhu gore ni padel tja! Gremo naši in srečno Erazem!”

Ajd držte se,

Milko