Nurkić: Hezonja je največji talent po Draženu Petroviću

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Novice
.

Nekdanji Laščan Jusuf Nurkić, ki te dni okreva po grdi poškodbi leve noge, je za medije oblekel belo-rdeči dres Portland Trail Blazersov in si vzel čas za njihova vprašanja.

T. i. Bosanska pošast (Bosnian Beast), kot v ZDA imenujejo v Tuzli rojenega centra, je še daleč od vrnitve na parket – tudi sam je na konferenci za novinarje dejal, da tudi sam ne ve kdaj se bo lahko vrnil, tako da obstaja možnost, da ga v prihajajoči sezoni sploh ne bomo videli pod obroči lige NBA.

Ne glede na poškodbo, je priljubljeni Nurkić stalno ob robu igrišča, kjer spodbuja soigralce, poleg tega pa je jasno, da jim pomaga tudi izven dvorane. Tako je ob zanimanju novinarjev o njegovem prijatelju in novincu v moštvu Mariu Hezonji, Dubrovčanu namenil ogromno hvale, rekoč, da gre za največjega talenta po Draženu Petroviću, katerega #44 bo Hrvat tudi nosil. Nurkić je dodal, da verjame, da Hezonja nikoli ni zares dobil prave priložnosti, pri vključevanju v moštvo pa mu pomaga, kolikor zmore, vključno z iskanjem hiše in kuharja.