Novakoviću nova pogodba

v rubriki
Liga Nova KBM
s kategorijo
Novice
.

Po tem ko je Damjanu Novakoviću potekla druga triletna pogodba na klopi Košarkarskega kluba Rogaška, sta se klub in Novaković dogovorila za nadaljevanje sodelovanja. Novaković bo tako (vsaj) še dve sezoni sedel na klopi slatinskega prvoligaša.

Damjan Novaković:
“Vesel sem, da smo se dogovorili za nadaljevanje sodelovanja. Vsi skupaj pričakujemo, da bo Rogaška še naprej pri samem vrhu slovenske košarke. Jasno je, da ne moremo čakati avgust in začetek priprav v dvorani. Čaka nas ogromno dela pri sestavi ekipe in ta del je prvi temelj za uspešno sezono. Vse moči zdaj usmerjamo k temu. Čaka nas naporna sezona, a verjamem v uspešno nadaljevanje skupne zgodbe.”

V prihodnjih dneh oz. tednih bo znanih tudi več podrobnosti o sestavi članske ekipe za sezono 2019/2020. Odprto je še tudi vprašanje igranja v ABA Ligi 2, kjer se je po združitve Cedevite in Olimpije sprostilo dodatno prosto mesto.

Košarkarski klub Rogaška pod vodstvom Damjana Novakovića beleži največje uspehe v zgodovini kluba. V sezonah 2014/2015 in 2016/2017 je Rogaška igrala v finalu domačega državnega prvenstva, dvakrat pa so naši košarkarji nastope zaključili v polfinalu. Med leti 2013 in 2015 je bil Damjan Novaković tudi selektor slovenske reprezentance mlajših članov (U20).