Novakovič hoče resno okrepitev, ne pa še eno ime v zasedbi

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

Rogaška s trenerjem Damjanom Novakovičem je imela v tem delu precej težav s poškodbami. V domači ligi imajo štiri zmage in tri poraze, v Ligi ABA 2 štiri zmage in pet porazov. „Ne smemo biti nezadovoljni, v domači ligi smo imeli tudi štiri gostovanja. V regiji smo na sredini lestvici, kar je morda celo dobro. Cilj pa je jasen: biti osredotočen na domače prvenstvo, kamor želimo priti v najboljši formi v zadnje tri mesece sezone,“ napoveduje Novakovič, ki se mu je minuli teden na treningu pridružil tudi nekdanji košarkar Rogaške Dragiša Drobnjak.

Po novem letu

So pa v Rogaški potrdili, kmalu se bodo okrepili. „Ponavadi dodamo igralca po novem letu. Tudi letos se bo to verjetno zgodilo. Kje v ekipi, pa bo odvisno od forme in poškodbe. Želim, da dobimo resno okrepitev, ne pa še eno ime v ekipi,“ je jasen Novaković, ki še drugo leto zapored z Rogaško nastopa v regionalnem tekmovanju.

Močnejša liga

„Liga ABA 2 je letos boljša. Lani nam je bilo jasno po štiri krogih, da smo obstali, saj je bil Ohrid toliko slabši od ostalih. Nadomestil ga je močan klub MZT, finančno izčrpano Bosno je menjal Spars,“ Novaković argumentira, zakaj je letošnje regionalno tekmovanje kvalitetnejše kot leto poprej.