Nov obraz na KZS-ju, Brezovec ostaja

v rubriki
Liga Nova KBM
s kategorijo
Novice
.

Košarkarska zveza Slovenije obvešča,  da je z novim koledarskim letom znotraj delovanja Košarkarske zveze Slovenije prišlo do nekaj kadrovskih sprememb na posameznih področjih.

Tako sem vlogo Vodje odnosov z javnostmi KZS ter PR moške in ženske članske reprezentance prevzel Grega Brezovec. Za vsa vprašanja ter morebitne prošnje za intervjuje o aktualnih zadevah vezano na Košarkarsko zvezo Slovenije ter obe članski reprezentanci vam bom tako še naprej na voljo na znanih kontaktih 041 758 510 oziroma grega.brezovec@kzs.si.

Nova okrepitev v delovanju Košarkarske zveze Slovenije, skladno z načrtom KZS o še tesnejšem sodelovanju s košarkarskimi klubi, pa je Matic Zupanc. Matic bo deloval kot vodja PR, promocije in trženja klubskih tekmovanj KZS, oblikoval bo vsebino spletne strani in socialnih medijev, vodil organizacijo ligaških in pokalnih dogodkov pod okriljem KZS (Superpokal, zaključna turnirja pokalnega tekmovanja,…) ter na splošno aktivno sodeloval na področju odnosov z javnostmi Košarkarske zveze Slovenije. Glede zgoraj naštetega vam je Matic na voljo na telefonski številki 069 629 902 oziroma na elektronskem naslovu matic.zupanc@kzs.si.

“Verjamemo, da bo naše sodelovanje še naprej tako uspešno in se veselimo druženja na košarkarskih igriščih!” so dodali na KZS-ju.