“Nič še nismo naredili, šteje nedelja!”

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

Krka je v nedeljo igrala v Zadru, v torek in četrtek pa opravljala dolžnost v domači ligi. Proti Šenčurju je klonila. „Vsak teden je naporen. Zadnja tekma pa je dokaz, da če nismo z glavo pri stvari, potem nismo konkurenčni. Kaj šele, da bi zmagali. So pa bile misli košarkarjev očitno že pri nedeljski tekmi,“ je po obračunu proti Gorenjcem, Šenčurju GGD, razmišljal Simon Petrov, trener Krke.

Liga ABA, 18. krog, 2.2.
Cibona – Partizan (17.00)
Crvena zvezda – Petrol Olimpija (19.00)
Igokea – Cedevita (21.00)

3.2.
Mega Bemax – Zadar (17.00)
Krka – FMP (19.00)

4.2.
Budućnost – Mornar (18.00)

Iskal še kakega aduta

„Proti Šenčurju sem želel razigrati še kakega igralca, ki nam bo lahko pomagal na naslednji tekmi, dal nekaj čvrstine in kako pametno odločitev,“ pojasni Petrov, ki je videl na delu razigranega Dina Dinca in Dominika Mavro.

„Vse se začne pri čvrsti obrambi!“ še enkrat poudari Petrov, ki ne skriva, da se njemu in ekipi v nedeljo po zmagi v Zadru odvalil kamen od srca. „Seveda se nam je. A nič še nismo naredili. Dokazali smo, da zmoremo, da smo konkurenčni. A če v nedeljo ne premagamo FMP-ja, potem nismo naredili nič!“ je jasen Petrov.

Publika ve

Stroka v KK Krka je že preučila FMP, ki je za razliko od prve medsebojne tekme brez Dragana Apića. „To je res, a si je FMP že opomogel od odhoda Apića, čaka nas zahtevno delo!“ dodaja novomeški strateg, ki verjame in odkrito računa na podporo; „Vem, da imamo tako publiko, ki ve, kdaj potrebujemo pomoč. V nedeljo zagotoov, zato računamo na močno podporo s tribun!“