[NAPOVEDNIK] Zoran Dragić o povratku in svoji košarkarski šoli

v rubriki
Reprezentanca
s kategorijo
Novice
.

V tem tednu smo se na kavo usedli s košarkarjem, ki je bil prav tako del zlate generacije slovenske reprezentance, pa čeprav zaradi poškodbe ni bil med izbranci selektorja Igorja Kokoškova. Beseda teče o Zoranu Dragiću, ki se pospešeno pripravlja na povratek pod obroče, hkrati pa otroke vabi, da se mu pridružijo v njegovi košarkarski šoli.

Tako kot vselej, tudi tokrat nismo dolgo čakali, da se je Zoran Dragić odzval našemu povabilu na kavo. Z 29-letnim Koseščanom smo se pogovarjali o njegovem okrevanju, morebitnih novih delodajalcih, pogovorih s Crveno zvezdo in Petrol Olimpijo, Goranu Dragiću, Luki Dončiču, reprezentanci in še o marsičem.

:::: Celoten pogovor z Zoranom si boste lahko na Kosarka.si prebrali v soboto, 3. novembra. ::::

Drugič postal očka

Ker se zaveda, da brez podpore družine košarkarska kariera in življenje še zdaleč ne bi bila to, kar sta, je beseda nanesla tudi na novorojenko Ano, ki se je Zoranu, ženi Svetlani in sinu Marku pridružila 5. julija letos. “Zelo sem srečen, da se nam je pridružila Ana. Zgodila se je ta nesreča s poškodbo, a iz tega sem želel izvleči maksimum. Ko si aktiven košarkar, za družino nimaš časa na pretek, tokrat pa sem na srečo lahko bil del družine. Ni tako malo dela. Sedaj vidim, kako je ženi, ko je sama doma,” je v smehu spregovoril Zoran.

V torek otvoritev košarkarske šole Zorana Dragića

Ljubezen do košarke je bila tista, katero je mlajši od bratov Dragić vselej želel prenesti na čim večje število otrok. Temu cilju bo še korak bližje stopil s torkom, 6. novembra, ko bo s ponosom v OŠ Koseze, kjer se je zanj vse skupaj pričelo, tudi uradno odprl svojo košarkarsko šolo.

PRIJAVITE SE ZDAJ (klikni za prevezavo) 

Košarkarska šola Zorana Dragića je namenjena otrokom 2., 3. in 4. razredov osnovne šole. Predznanje košarke ni pomembno, saj to seveda ni glavnega pomena. Želimo si, da bi se otroci spoznali s tem prelepim športom in ob igri uživali,” je dejal Dragić, ki bo slavnostni trak ob odprtju prerezal ob 17. uri v OŠ Kozese. Več o samem programu košarkarske šole, si lahko preberete na spletni strani https://zorandragic.si/ oz. na zgornji povezavi.