Nagrade za koprske košarkarje

v rubriki
Liga Nova KBM
s kategorijo
Novice
.

V ponedeljek je Arena Bonifika gostila prireditev Športnik leta 2018 v Mestni občini Koper, na kateri so podelili nagrade najboljšim koprskim športnikom, športnicam in ekipam v letu 2018. KK Sixt Primorska in njegov podmladek iz ŠD Koš Primorska sta MO Koper ter Športna zveza Koper nagradili s kar štirimi priznanji.

Košarkarji Sixt Primorske, ki so v minulem letu v svoje vitrine pospravili prvi članski lovoriki v zgodovini kluba (Pokal Spar in Superpokal Slovenije), so bili izbrani za koprsko športno ekipo leta. Zasedba Koš Primorske do 17 let je za osvojeni naslov državnega prvaka prejela plaketo za vrhunski dosežek v državnih tekmovanjih, posebno priznanje pa sta prejela še kapetan Alen Hodžić in trener Jurica Golemac.

Alen Hodžić, kapetan Sixt Primorske:
“Hvala Mestni občini Koper in Športni zvezi Koper za priznanja, ki sta jih namenili našima kluboma. Za izvrstne dosežke v minulem letu nismo zaslužni le igralci, trenerji in osebje v klubu, pač pa vsi, ki v Kopru dihajo in živijo z našo novo košarkarsko zgodbo. Košarko igramo zaradi navijačev in izredno nas veseli, da je teh iz dneva v dan več. Vse nagrade in dosežki so posvečeni njim!”