Na tekmi z dobrodelno noto Krko zanima le zmaga

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

Košarkarji Krke bodo v 6. krogu gostili moštvo Mega Bemax iz Beograda. Tekma bo v ponedeljek, 11. 11., ob 18.00. Krkaši, ki bodo prvič nastopili pod vodstvom novega trenerja Vladimirja Anzulovića, imajo v Ligi ABA dve zmagi in tri poraze, zmago več od gostov. Ti so premagali le Zadar, izgubili pa s Cedevito Olimpijo, Crveno zvezdo in nazadnje še visoko z Budućnostjo.

Vladimir Anzulović, trener Krke:
“Seveda je za obe moštvi tekma zelo pomembno. Vemo, v kakšnem stanju prihaja Mega. Na zadnji tekmi proti Budućnosti je doživela boleč poraz in zagotovo prihaja po zmago. Mi se bomo dobro pripravili, pozivam pa navijače, da pridejo v čim večjem številu in nas podprejo. Letošnja Mega je podobna kot vsako leto. Ekipa je mlada, energična in zelo dobro vodena. Dejan Milojević že vrsto let opravlja vrhunski posel. Če želimo pozitiven rezultat, bomo morali dati svoj maksimum.”

Liga ABA, 6. krog, 11.11.
Krka – Mega Bemax (18.00)

Ivan Ramljak, igralec Krke:
“Pričakujem zmago, čeprav nas čaka zahtevna in težka tekma. Mega je, tako kot mi, v dokaj neugodnemu položaju. Liga je letos močna. Pet, šest moštev je v vrhu, ostali pa se borimo med seboj, zato so tekme na domačem parketu še posebej pomembne. Mi se bomo pod vodstvom novega trenerja skušali čim bolj pripraviti, upam pa, da nam bodo na tekmi pomagali tudi naši navijači.”

“Na tekmi bomo organizirali zbiranje starega papirja. Ves izkupiček od prodanega bomo namenili družini Grivec iz okolice Mirne Peči, ki ji je oktobra pogorel hlev, skedenj in gradbena mehanizacija,” sporočajo iz KK Krka.