Na Rogli je odmevala Dragićeva pesem

v rubriki
Mlajše selekcije
s kategorijo
Kolumna
.

Včerajšnji dan je na Košarkarskem kampu Goran Dragić minil v znamenju začetka Gogijeve Lige in glasbenega nastopa Roka Trkaja, kateremu sta družbo delala še Erik Felicijan in Boštjan Nipič.

Po Rogli je včeraj odmevala košarkarska himna, ki so jo posebej za Gogijev kamp sestavili glasbeniki Rok Trkaj, Erik Felician in Boštjan Nipič. Pesem govori o Gogijevi košarkarski zgodbi in je polna optimizma, mladim pa sporoča, da vsakdo lahko uspe, če je za to pripravljen trdo trenirati.
Med glasbenim nastopom, ki se je odvil v košarkarski dvorani, so otroci poizkusili tudi z vodenjem žoge v ritmu glasbe in ugotovili, da jim le ta pomaga do lahkotnejšega gibanja, ki je še kako pomembno pri preigravnju.

(foto: Žiga Zupan)

Po glasbenem delu je sledil počitek in priprava na začetek Gogijeve Lige, v kateri bodo udeleženci lahko pokazali znanje, ki ga pridobivajo na jutranjih treningih. Po prvem dnevu so ekipe SPAR, ADIDAS, UNION in TELEMACH, v katerih so pomešani starejši in mlajši udeleženci, izredno izenačene, tako da lahko do konca turnirja pričakujemo še »trd« boj, ki pa ga bosta, tako kot včeraj, spremljala športno navijanje in fair play.

(foto: Žiga Zupan)