Na Madžarskem tudi Pavić, Đapa, Štucin in Lamut

v rubriki
Naši na tujem
s kategorijo
Novice
.

Po Ljubljani in Zagrebu so pri Grosbasket v soboto, 15. avgusta 2020, odprli svojo tretjo trgovino v Budimpešti na Madžarskem!

S sodobnim dizajnom in kakovostno ponudbo vsega, kar košarkar potrebuje, je trgovina ena najmodernejših športnih trgovin v Evropi. Da bo izkušnja resnično nepozabna, je v trgovini, tako kot v Ljubljani in Zagrebu, tudi pravo košarkarsko igrišče, kjer lahko kupci preizkusijo superge pred nakupom.

Dan otvoritve je bil poln dogajanja.

Grosbasket je organiziral 3 Jordan release, 2 nagradni tekmovanji in 1 dunking spektakel! Približno 350 ljubiteljev Jordana si je z malo sreče lahko zagotovilo nekaj najbolj vročih Jordan 1 in Jordan 4 modelov, najboljši šuterji so tekmovali v košarkarskih igrah adidas H.O.R.S.E. in Under Armour »Knockout« in si priborili hude nagrade, vrhunec dneva pa je bil nastop akrobatske skupine Faceteam Show, ki je vse navdušila z norimi spretnostmi in visoko energijo.

Trgovino je obiskalo tudi nekaj znanih gostov, med njimi Dávid Vojvoda, najboljši madžarski igralec, ki igra za klub Szolnoki Olajbányász, Jelena Brooks, srbska reprezentantka, ki trenutno igra za UNIQA Sopron, pa tudi nekaj gostov iz Slovenije, npr. komentatorja Arene Luka Štucin in Tilen Lamut, košarkarja Smiljan Pavič in Dalibor Đapa in drugi.