Mornarju šteje le zmaga, oslabljeni Olimpiji bi legla za mirno nadaljevanje sezone

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

Petrol Olimpija v Hali Tivoli nadaljuje tekmovanje v Ligi ABA. Na tekmo 5. kroga Lige ABA v Ljubljano prihaja črnogorski Mornar iz Bara. Ljubljančani si po štirih odigranih tekmah v Ligi ABA delijo tretje mesto z rezultatom 2 zmag in 2 porazov. Mornar, ki je po imenih pred sezono sestavil izjemno kvalitetno zasedbo (vredno blizu milijona evrov!), je začel tekmovanje pod pričakovanjih in je trenutno na zadnjem mestu z rezultatom 1 zmage in 3 porazov. Zmaji si po potovanju iz Turčije želijo odigrati dobro tekmo pred domačo publiko v Hali Tivoli. Za Petrol Olimpijo zagotovo ne bosta nastopila poškodovana Jan Barbarič in Talor Battle.

Liga ABA, 5. krog, 21.10.
Petrol Olimpija – Mornar (19.00)

Gašper Okorn, trener Petrol Olimpije: 

“Pričakujemo težko in trdo srečanje. Mornar je ekipa, ki je sestavljena iz odličnih individualnih igralcev. Igrajo izjemno nepredvidljivo v napadu in na to se bomo dobro pripravili. Razmišljamo tudi o naši igri, saj si v Hali Tivoli želimo izključno le zmage.”

Jordan Morgan, igralec Petrol Olimpije: 

“Dobro smo se pripravili na nasprotnika. Verjamem, da bomo odigrali dobro srečanje. Pred domačimi navijači želimo priti do pomembne zmage v Ligi ABA.”