Milić: Goran je superdiamant, Miami prava izbira

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Komentar
.

“Spremljal sem, tole pa je bilo napeto,” je Marko Milić komentiral zadnje ure in minute, ko so klubi  v Ligi NBA menjali igralce.

foto: Drago Perko
foto: Drago Perko

“Gogi je postal tak igralec, da so se klubi stepli zanj! Z dobrimi igrami je pridobil status, ki ga je sedaj dobro izkoristil,” nadaljuje Milko.

“To so bile taktične vojne, vsak pa je vlekel na svoje – managerji ter igralci na eni, klubi pa na drugi strani. Vsak klub ima svojo taktiko, v igri so bili preveliki denarji, da bi se šlo nepripravljeno v ta boj. Taktika je bila narejena pred meseci, a je potem izgledalo, kot da se ‘fulira’ do konca. A vse je bilo premišljeno,” Marko opisuje vojno živcev, ki je potekala v ZDA.

Zmagal je Goran.
“Seveda, pa saj to je bilo jasno tudi njegovi agenciji, ki ima z Goranom v rokah velik diamant. Saj ste videli – pol lige je skočilo, ko je Goran malce potarnal, da ni več srečen v Phoenixu. Tudi to je bil del taktike agencije, ki ima za sabo celo mašinerijo.”

Pa je Miami pravi klub?
“Seveda je! Pa tudi če bi šel v Lakerse ali v New York, ne bi storil napake. Goran je superzvezdnik, vsi ti klubi pa se zavedajo, da z Goranom dobivajo izjemne možnosti tudi zunaj košarkarske parketa. Košarka je velik posel!”

foto: twitter
foto: twitter

S sabo je vzel tudi brata.
“To je dobro, ker je Zoran šel z njim. Prepričan sem, da se mu godi krivica. Upal sem, da bo kot novinec po nekaj mesecih le dobil nekaj več minut. A očitno so imeli v Phoenixu preveč igralcev. A zdaj je, kar je. Pred obema je nov začetek. Prepričan sem, da bo Goran popazil na brata in mu pomagal. Dobro vemo, da sta odlična igralca, na parketu skupaj pa neustavljiva!”

Za konec pa:
“Držim pesti za njiju! Načrtujem, da se odpravim v Miami in navijam za brata! Prepričan sem, da bo Goran spet tisti stari Gogi, ki je dosegal manj kot 30 točk, le če je bil prehlajen. Pa tudi Zoki bo dobil svoje!”