Miha Penko napoveduje: Zaradi poškodbe Fernandeza utegne priložnost dobiti Dončić

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Video
.

Sportklub-HeroV sodelovanju s TV hišo SportKlubom na Košarka.si pripravljamo video napovednike Evrolige in lige NBA, v katerih Sportklubovi komentatorji izpostavljajo najbolj zanimive obračune, ki si bodo zaradi takšnega ali drugačnega razloga zaslužili največ pozornosti. V tokratni napovedi vam športni novinar in komentator Miha Penko predstavlja napovednik 8. kroga Evrolige.  

Euroliga

Znani so udeleženci TOP-16 letošnje Evrolige in sicer so to Fenerbahce (skupina A), Olympiacos (skupna B), Lokomotiv Kuban in Barcelona (skupina C) ter CSKA, Unicaja in Brose Baskets (skupina D). Presenetljive so težave s katerima se ubadata evropska velikana Maccabi in Real Madrid, prav slednji pa bo danes gostil prvo uvrščeni Fenerbahce. Zaradi poškodbe Rudya Fernandeza se priložnost za igro obeta našemu Luki Dončiću, ki je med vikendom polnil naslovnice vseh večjih športnih časnikov. Zanimivo pa bo tudi v Bambergu, kjer bo gostoval CSKA. Miloš Teodosić lahko namreč z doseženima dvema trojkama postane šesti najuspešnejši strelec za tri točke v zgodovini Evrolige, s šestimi točkami pa bo presegel tudi mejo 2.000 točk v ligi.

četrtek

 

Petkov spored Evrolige pričenja naš Sašo Filipovski, ki bo s svojo Zieleno Goro gostoval pri Lokomotiv Kubanu. Še posebej  zanimivo bo v Beogradu, kjer bo s Khimkijem gostoval Zoran Dragić. Njegovo moštvo bo v srbsko prestolnico po vsej verjetnosti pripotovalo brez centra Davisa, pri rdeče-belih pa lahko pričakujemo nastop Williamsa, ki se mu je v torek iztekel suzpenz. Nič manj pa ne bo zanimivo niti v Strasbourgu, kjer bo gostil Bayern in kjer so letos padli tudi že največji.

PETEK

Več si o tekmah in tekmecih tega kroga si oglejte v videu, vabimo pa vas k spremljenu tekem na programih SportKluba, kjer bodo v neposrednem prenosu predvajali vseh 11tekem 8. kroga Evrolige, Telemachovi naročniki pa tekme lahko spremljate tudi v HD tehniki.