Miha Penko napoveduje: Pri Panathinaikosu ni več prostora za neuspeh

v rubriki
Evroliga
s kategorijo
Kolumna, Video
.

Sportklub-HeroV sodelovanju s TV hišo SportKlubom na Košarka.si pripravljamo video napovednike Evrolige in lige NBA, v katerih Sportklubovi komentatorji izpostavljajo najbolj zanimive obračune, ki si bodo zaradi takšnega ali drugačnega razloga zaslužili največ pozornosti. V tokratni napovedi vam športni novinar in komentator Miha Penko predstavlja napovednik 6. kroga  TOP 16 Evrolige.  

Euroliga

Smo skoraj na polovici drugega dela Evrolige, ki bo tudi tokrat postregel s številnimi zanimivimi obračuni. Naziv derbi kroga, po mnenju Evrolige, pripada obračunu med Brose Basktes in Barcelono, čeprav Penko meni, da bi si ta naziv prislužili trije drugi obračuni, v videu pa preverite kateri.
No, Penko se je tokrat posvetil obračunu med Cedevito in Panathinaikosom, ki bosta jutri tudi odprla 6.krog TOP 16. Zmaga Cedeviti prinaša upanje za nastop v četrt finalu, poraz pa bi Saše Đorđeviću po vsej verjetnosti odnesel stolček pri grškem moštvu. Penko vam je tokrat zaupal v kakšni formi sta obe moštvi ter kje so njuni plusi in minusi.
Če bo jutri na parket stopil le Aleksej Nikolić, bodo v petek svoje tekme odigrali preostali trije slovenski košarkarji v Evroligi. Zoran Dragić bo s Khimkijem gostoval pri Olympiacosu, medtem ko se bosta Luka Dončić in Jaka Blažič pomerila v Madridu. Zagotovo bo zanimivo tudi v mestnem derbiji, v katerem se bosta pomerila Anadolu Efes in Fenerbahce oziroma Dušan Duda Ivković in Želimir Željko Obradović. Več o petkovih nasprotnikih si lahko ogledate v spodnjem videu…

četrtek

Več si o tekmah in tekmecih tega kroga si oglejte v videu, vabimo pa vas k spremljenu tekem na programih SportKluba, kjer bodo v neposrednem prenosu predvajali vseh 8 tekem 6. kroga -top 16 Evrolige,Telemachovi naročniki pa tekme lahko spremljate tudi v HD tehniki.