Miha Penko napoveduje: Pred Crveno zvezdo je tekma desetletja

v rubriki
Evroliga
s kategorijo
Analize slovenskih nastopov, Video
.

Sportklub-HeroV sodelovanju s TV hišo SportKlubom na Košarka.si pripravljamo video napovednike Evrolige in lige NBA, v katerih Sportklubovi komentatorji izpostavljajo najbolj zanimive obračune, ki si bodo zaradi takšnega ali drugačnega razloga zaslužili največ pozornosti. V tokratni napovedi vam športni novinar in komentator Miha Penko predstavlja napovednik 10. kroga Evrolige.  

Euroliga

O potnikih med TOP16 letošnje Evrolige bo v skupinah A in D odločal fotofiniš, ravno obratno pa velja za skupini B in C, kjer je že vse jasno. Iz skupine B tako napredujejo Olympiacos, Anadolu Efes, Laboral Kutxa našega Jake Blažiča in zagrebška Cedevita, medtem ko si napredovanje iz skupine C zagotovili Lokomotiv Kuban, Barcelona, Panathinaikos in Zalgiris.

10 krog
Pred Crveno zvezo je tekma sezone, ali kot pravi Penko, tekma desetletja, v kateri se bo pomerila z Bavarci, ki jih vodi nekdanji trener Beograjčanov Svetislav Pešić. Kako je stari lisjak že pred tekmo pričel »vojno«, preverite v spodnjem videu…Pionir bo zagotovo pokal po šivih, zmagovalec obračuna pa bo pot nadaljeval med 16 najboljših moštev v Evroligi.

Več si o tekmah in tekmecih tega kroga si oglejte v videu, vabimo pa vas k spremljenu tekem na programih SportKluba, kjer bodo v neposrednem prenosu predvajali vseh 11 tekem 9. kroga Evrolige, Telemachovi naročniki pa tekme lahko spremljate tudi v HD tehniki.