Miha Penko napoveduje: Kutxa lahko preseneti Barcelono

Rubrika: Evroliga

Sportklub-HeroV sodelovanju s TV hišo SportKlubom na Košarka.si pripravljamo video napovednike Evrolige in lige NBA, v katerih Sportklubovi komentatorji izpostavljajo najbolj zanimive obračune, ki si bodo zaradi takšnega ali drugačnega razloga zaslužili največ pozornosti. V tokratni napovedi vam športni novinar in komentator Miha Penko predstavlja napovednik 5. kroga  TOP 16 Evrolige.  

Euroliga

Pred nami je že 5. kolo TOP 16 Evrolige, v katerem si bomo na programih SportKluba jutri lahko ogledali tri tekme, v petek pa še presotalih pet. Kako enakovredna so moštva v drugem delu govori podatek, da ima po prvih štirih odigranih kolih kar deset moštev na računu po dve zmagi in dva poraza. Jutri bosta za slovenske ljubitelje košarke  zanimiva predvsem obračuna med CSKA in Borse Basketsom našega Alekseja Nikolića in 34. obračun med aktualnim prvakom in Olympicosom, na katerem upamo, da bo priložnost za igro dobil tudi Luka Dončić.
Konec delovnega tedna bo Dragićev Khimki gostil Žalgiris, zanimivo pa bo videti kako bo Zoran odigral po odlični prestavi, ki jo je prikazal v VTB ligi. Jaka Blažić bo z Kutxo v španskem dvoboju gostoval pri Barceloni, kjer pa Penko napoveduje, da presenečenje ni izključeno. Penko je tudi tokrat pripravil nekaj statistike ter preveril kakšno je zdravstveno stanje ključnih igralcev.

5krog

Več si o tekmah in tekmecih tega kroga si oglejte v videu, vabimo pa vas k spremljenu tekem na programih SportKluba, kjer bodo v neposrednem prenosu predvajali vseh 8 tekem 5. kroga -top 16 Evrolige,Telemachovi naročniki pa tekme lahko spremljate tudi v HD tehniki.

https://youtu.be/-fDZz57fcUc