Miha Penko napoveduje: Dončić bi znal dobiti svojih 15 minut

Rubrika: Evroliga

Sportklub-HeroV sodelovanju s TV hišo SportKlubom na Košarka.si pripravljamo video napovednike Evrolige in lige NBA, v katerih Sportklubovi komentatorji izpostavljajo najbolj zanimive obračune, ki si bodo zaradi takšnega ali drugačnega razloga zaslužili največ pozornosti. V tokratni napovedi vam športni novinar in komentator Miha Penko predstavlja napovednik 4. kroga  TOP 16 Evrolige.  

Euroliga

Tokrat ni potrebno preveč ugibati kater bo obračun kroga. V 4. krogu TOP 16 Evrolige nas tokrat namreč čaka prava poslastica – španski El Clasico! To bo za Barcelono in Real že 23. medsebojni obračun v Evroligi. Oboji imajo trenutno težave s poškodbami na položaju organizatorja igre, zardi česar Penko vidi priložnost za nekaj večjo minutažo našega Luke Dončića. Nič manj pa ne bo zanimivo tudi na obračunu med Laboral Kutxo Jake Blažiča in CSKA-jem.

4.krog TOp 16
Za jutri Penko v tokrat napovedi nekaj več pozornosti posveča obračunu med Zvezdo in Malago, zagotovo pa bodo zanimivi tudi obračuni Khimkija in Brose Basketsa, kjer si bosta nasproti stala Zoran Dragić in Aleksej Nikolić.

Več si o tekmah in tekmecih tega kroga si oglejte v videu, vabimo pa vas k spremljenu tekem na programih SportKluba, kjer bodo v neposrednem prenosu predvajali vseh 8 tekem 4. kroga -top 16 Evrolige,Telemachovi naročniki pa tekme lahko spremljate tudi v HD tehniki.

https://youtu.be/zlbxuE4Xqt8