Miha Penko napoveduje: Čaka nas 39. moskovsko-madridski derbi

Rubrika: Evroliga

Sportklub-HeroV sodelovanju s TV hišo SportKlubom na Košarka.si pripravljamo video napovednike Evrolige in lige NBA, v katerih Sportklubovi komentatorji izpostavljajo najbolj zanimive obračune, ki si bodo zaradi takšnega ali drugačnega razloga zaslužili največ pozornosti. V tokratni napovedi vam športni novinar in komentator Miha Penko predstavlja napovednik 2. kroga  TOP 16 Evrolige.  

Euroliga

V sami napovedi Evrolige nič novega, bi lahko rekli. GM-i evropskih klubov so namreč največ možnosti za uvrstitev v FINAL 4 letošnje sezone namenili Fenerbahceju, CSKA-ju, Barceloni in Olympiacosu, vsem omenjenim pa je tesno za petami madridski Real. V spodnjem videu vam Penko tokrat predstavlja, kater klub je bil izbran za najbolj neugodnega nasprotnika, ki ga je hkrati najzabavnješe spremljati, pri katerem moštvu je po mnenju GM-ov najprijetneje gostovati, katero moštvo ima najboljšo domovanje in kateri trije trenerji so bili izbrani kot najboljši.

SPORED

Tudi v drugem krogu TOP 16 nas čakata dva igralna dneva, s po štirimi obračuni, že danes pa nas čaka prava poslastica – 39. derbi med moskovskim CSKA-jem in madridskim Realom našega Luke Dončića. Več o sami statistiki tekem nocojšnjih nasprotnikov vam bo zaupal Penko, za nas pa bosta izredno zanimiva tudi drugi rusko-španski derbi, kjer se Zoran Dragić s Khimkijem gostoval pri Barceloni in obračun Kutxe Jake Blažića in Olympiacosa.
Tudi jutri ne bo manjkalo zanimivih obračunov, med drugim v Beogradu pri Crveni zvezdi gostuje Fenerbahce.

Več si o tekmah in tekmecih tega kroga si oglejte v videu, vabimo pa vas k spremljenu tekem na programih SportKluba, kjer bodo v neposrednem prenosu predvajali vseh 8 tekem 2. kroga -top 16 Evrolige, Telemachovi naročniki pa tekme lahko spremljate tudi v HD tehniki.

https://youtu.be/sc_zwqXBhyM