Messina prepričal Rodrigueza in v Milanu prilil olje na ogenj

v rubriki
Evroliga
s kategorijo
Novice
.

V Milanu, kjer so lani ostali brez ene same lovorike, so pred novo sezono posegli po menjavi na trenerski klopi, naenkrat pa se je med odpisanimi znašel prvi strelec moštva Mike James. Vse je kristalno jasno postalo s prihodom Sergia Rodrigueza.

Pred dnevi se je na Twitterju oglasil nekdo, ki je Mika Jamesa spraševal, zakaj ljudje govorijo, da je AX Armani Exchange Olimpia Milano zainteresiran, da ga izpustijo? 28-letni ameriški košarkar, ki je v pretekli sezoni Evrolige v povprečju na tekmo dosegal kar 19,8 točke, je pojasnil: “Ne vem, dvakrat sem govoril s trenerjem, ta pa je rekel, da bom v moštvu igral pomembno vlogo.

“Show” se je tako začel. Naslednji se je oglasil novopečeni trener Milančanov Ettore Messina, ki je pojasnil: “Danes, po tem, ko smo podpisali pogodbo s Shelvinom Mackom, sem osebno obvestil Mika Jamesa, da zanj igralnega časa v prihajajoči sezoni ne bo na voljo.

James se ni dal: “Moja statistika bo 102 aplavza, 17 zamahov z brisačo in 3 skoki čez reklamne panoje”

Kljub temu, da naj bi Messina igralca ne le osebno obvestil, temveč tudi spregovoril za javnost, se James še ni dal. “Nameravam ostati v Milanu in ne bom igral. Kot kaže bo tako,” je dejal James, nato pa še prilil olje na ogenj: “Podpisal sem pogodbo. Moral bi dobiti denar, ki mi pripada, je tako? Moja statistika bo 102 aplavza, 17 zamahov z brisačo in 3 skoki čez reklamne panoje.”

V Milanu je danes odjeknila novica, da je moštvo AX Armani Exchange Olimpie okrepil še Sergio Rodriguez, nekdanji MVP Evrolige, James pa se je vendarle vdal. “Hvala vsem navijačem za podporo. V tem trenutku še ne vem, kje bom nadaljeval kariero. S klubi še nisem govoril.