Martić ne razmišlja o odstopu, bo pa rabil kako izkušeno ime več

v rubriki
Liga prvakov
s kategorijo
Novice
.

Predsednik Petrola Olimpije Tomaž Berločnik in direktor Roman Lisac sta včeraj hitro zapustila dvorano Stožice. Poraz s kar 31 točkami razlike ju je prizadel. Verjetno pa še najbolj odnos igralcev do igre.

Na novinarski konferenci je bil vidno razočaran tudi glavni trener Zoran Martić, ki mu ni jasno, kaj se je zgodilo z njegovo ekipo v nekaj dneh. Nekateri prav Martiću vidijo razloge za tako blamažo. Prevzel je del odgovornosti, a namesto košarkarjev ne more igrati in se boriti.

“Nismo pokazali želje po igri in agresije, hkrati pa je v naši igri manjkala čvrstina. Virtus Bologna je zelo dobra ekipa, a proti Italijanom ne moreš igrati brez želje. Nismo zaslužili ničesar drugega, kot poraza,” je bil jasen Celjan na klopi zmajev.

Razmišljate, da bi zapustili barko, smo ga vprašali. „Prosim?“ je odvrnil Martić, zato smo vprašanje ponovili.

„Ne, o tem ne razmišljam!“ je bil jasen Martić, ki ima kar nekaj objektivnih okoliščin, da mu ekipa ne izgleda v tem delu sezone, kot bi hotel.

Menjava trenerja po mesecu dni ne bi bila smiselna. Je pa jasno, da bo treba v ekipo dodati nekaj izkušene krvi. Morda se sploh ni treba ozreti daleč, nekaj kilometrov proč iz Ljubljane (proti Gorenjski) so igralci, ki bi lahko hitro pomagali zmajem.