Mariborčanke in Domžalčanke napadajo prvo zmago

s kategorijo
Novice
.

Sobota v 1. SKL za ženske prinaša prvi tekmi 3. kola. V Slovenskih Konjicah bo gostoval Grosbasket (16.30), medtem ko se bosta uro za tem za prvo zmago v sezoni merili zasedbi Maribora in Domžal. Derbi med Athlete Celjem in Triglavom je prestavljen na 2. november.

foto: kzs.si
foto: kzs.si

1. SKL za ženske, 3. kolo

Sobota, 25. oktober:
Konjice – Grosbasket (16:30)

Stojan Fink, trener Konjic:
“Ve se kdo je favorit na tej tekmi. Mii ne bomo nastopili kompletni zaradi odsotnosti igralk in poškodb, kljub vsemu pa si želimo pokazati boljšo igro kot pred tednom dni v Domžalah.”

Luka Hrovatin, trener Grosbasketa:
“Na tekmo proti Konjicam gremo po zmago, bomo pa morali pokazati dosti boljši pristop kot prejšnji teden na pokalni tekmi. Konjice imajo v tej sezoni zelo konkurenčno ekipo, tako da jih pričakujem veliko bolj v vrhu prvenstva kot so bile v prejšnji sezoni.”


Maribor – Domžale (17:30)

Alen Ploj, trener Maribora:
“Pričakujem izenačeno in napeto tekmo. Omejiti bomo morali individualne učinke glavnih domžalskih igralk. Celotno tekmo bo potrebno odigrati osredotočeno, predvsem pa kontrolirati skok in izgubljene žoge”

Vlado Velikonja, trener Domžal:
“Pred eno pomembnejših tekem na začetku sezone, so nas sesuli virusi in poškodbe. Dan pred tekmo še ne vem kdo bo igral in kdo vodil tekmo, a vsekakor bodo morale zdrave košarkarice odigrati za ostale.”


Nedelja, 26. oktober:

Athlete Celje – Triglav (18:00)

1.

Athlete Celje

2/0

4

2.

Triglav

2/0

4

3.

Grosbasket

1/1

3

4.

Konjice

1/1

3

5.

Domžale

0/2

2

6.

Maribor

0/2

2