KZS in Telemach nadaljujeta odlično sodelovanje

Rubrika: Reprezentanca

Košarkarska zveza Slovenije in vodilni kabelski operater ter tretji najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji Telemach sta podpisala novo pogodbo o sodelovanju, s katero Telemach ostaja generalni sponzor zveze.

KZS
(foto: KZS)

KZS in Telemach tesno sodelujeta že od leta 2006, ko je to podjetje prevzelo pravico do imenovanja državnega prvenstva, ki se še danes imenuje Liga Telemach. Odlična partnerja sta podaljšanje sodelovanja za dve leti sklenila na predstavitvi novega selektorja Igorja Kokoškova.

Telemach, tudi osebni sponzor Gorana in Zorana Dragića, še naprej ostaja generalni sponzor zveze in moške članske reprezentance, ki jo letos čakajo kvalifikacije za EuroBasket 2017. S svojimi sredstvi bo med drugim prispeval k odlični organizaciji reprezentance ter izvedb programov mlajših starostnih kategorij, ki so se že v preteklosti razvijali tudi z veliko pomočjo Telemacha.

foto_03
Na novinarski konferenci ob podpisu pogodbe s Telemachom (foto: Drago Perko/kosarka.si)

Matej Erjavec, KZS:

“Lepo je videti, da je tako pomemben in dolgoleten partner še naprej zainteresiran za nadaljnje sodelovanje s Košarkarsko zvezo Slovenije. To pomeni, da si skupaj delimo podobne vrednote in vizijo, obenem pa tudi, da lahko zveza ponudi tisto, kar podjetje želi in potrebuje za lasten razvoj. Vodstvu Telemacha se zahvaljujem za zaupanje ter pripravljenost na podaljšanje sodelovanja in zagotavljam, da bomo na KZS naredili vse, da bo sodelovanje uspešno za obe strani.”

Peter Perčič, Telemach:

“Kot veste, je Telemach tesno povezan s slovensko košarko že od leta 2004. Že lep čas smo generalni sponzor Košarkarske zveze Slovenije in moram povedati, da se je naša, hitro rastoča blagovna znamka Telemach, popolnoma ujela s slovenskimi košarkarji, ki dokazujejo, da čeprav smo majhni, smo lahko tudi veliki. Danes podaljšujemo pogodbo s KZS-jem za obdobje dveh let, med nami pozdravljam tudi novega selektorja Igorja Kokoškova. Hvala medijem za vso podporo v vseh letih in stojimo in podpirajmo naše košarkarje še naprej, v dobrem in slabem, le ti pa bodo naredili vse, da uspeh ne izostane.”