Krka nocoj brez Lukovića in Kastratija?

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

Košarkarje Krke čaka pomembna tekma v ABA ligi proti Igokei, saj bi se z morebitno peto zaporedno  zmago učvrstili pod samim vrhom lestvice.

0610_krka_fmp_05

Liga ABA, 10. krog, 19.11.
Krka – Igokea (21.00)

Krkaši so s serijskim prvakom BiH do sedaj odigrali deset tekem, od tega so jih dobili šest, tudi obe v lanski sezoni. Na tekmi še ne bodo mogli računati na Darka Jukića, medtem ko je nastop Marka Lukovića in Erjona Kastratija vprašljiv.

Dejan Mihevc, trener Krke:
“Igokea ima dokaj izkušeno moštvo, v rotaciji pa imajo deset dobri košarkarjev. Še posebej dobro igrajo v gosteh, kjer so od štirih tekem izgubili le eno, ko so bili v tesni končnici poraženi s Crveno zvezdo mts. Pred nami je spet še ena težka in zanimiva preizkušnja. Naša velika želja je, da bi bilo v dvorani Leona Štuklja od samega začetka vzdušje, kakršno je bilo v drugem polčasu tekme proti MZT-ju, saj nam bi to dalo še dodatno energijo, ki jo bomo na tej tekmi zagotovo potrebovali.”

Matej Rojc, kapetan Krke:
“Proti Igokei želimo nadaljevati niz zmag v ABA ligi. To ne bo lahko, saj je Igokea zelo dobro sestavljeno moštvo z nekaterimi res dobrimi posamezniki. Ključ do uspeha bo dobra obramba skozi celotno tekmo, saj le tako lahko zaigramo tudi hitreje in uspešneje v napadu. Upam, da nam bodo pri tem pomagali tudi navijači.”