Kranjčani pripeljali novinca

Rubrika: Liga Nova KBM

24-letni Jure Bavdek je nova stara okrepitev Triglavanov. V lanski sezoni je igral za ekipo Piraten, ki je nastopala v 2. avstrijski ligi. Za njim je super sezona, saj je na 22-ih tekmah v povprečju igral po 31 minut in na tekmo v povprečju dosegal po 12 točk, 5 podaj in pobral 3 skoke. Jure je v našem klubu že igral v mlajših selekcijah in sicer pri mladincih v sezoni 2014/15 in 2015/16.

Vsi v klubu mu izrekamo toplo dobrodošlico, zapišejo v ECE Triglav Kranj.

Jure Bavdek: “Ob podpisu pogodbe bi se rad zahvalil ekipi ECE Triglav Kranj za zaupanje. Imamo mlado ekipo, ki je zelo delavna in željna po dokazovanju. Veselim se pričetka sezone in izzivov, ki nas čakajo.”

Trener članske ekipe, Danijel Radosavljević: “Zelo sem vesel, da se je naši ekipi pridružil Jure. Velja za zelo marljivega fanta, ki se je pripravljen v popolnosti podrediti ekipi. Jure bo pomemben člen naše ekipe in skupaj s Čabrilom bosta bila odgovorna za organizacijo našega napada. S svojim stilom igre, ki ga goji, to pa je agresivna obramba in dinamika v napadu, bo zelo lepo sedel v našo ekipo, kar se je že pokazalo na doslej odigranih prijateljskih tekmah.”