Kot prva se je v FINALE Naj košarkarskega dogodka 2014 uvrstila slovenska reprezentanca!

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Nagradne igre
.

V prvem 1/2 finalnem obračunu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2014 ste z 57% vseh glasov v veliki finale poslali uvrstitev slovenske reprezentance v 1/4 finale svetovnega prvenstva v Španiji.

naj-kosarkarski-dogodek-leta-POLFINALE-1B

Med vsemi, ki ste glasovali za NAJ dogodek 2. kroga, je žreb določil naslednje nagrajence, ki prejmejo:

majica Telemach
– Miha Lipicar
– Alen Čustić

majica Košarka.si
– Rok Mavrič
– Maša Dolenc

slušalke SONY
– Justina Mliar

Čestitamo vsem nagrajencem in jih pozivamo, naj svoje podatke posredujejo v inbox Facebook profila Košarka, I like
Že sedaj pa lahko glasujete za nov par, ki se bo udaril v 3. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek.

14. KROG (2. polfinale) – NAJ košarkarski dogodek leta 2014

Preko Facebook aplikacije NAJ DOGODEK LETA na Facebook profilu Košarka, I like lahko vsak dan izberete zmagovalca posameznega kroga, s tem pa se potegujete tudi za praktične dnevne nagrade – 2x Telemach majica, 2x majica Košarka.si in 1x slušalke Sony. V finalu bomo med vsemi sodelujočimi izžrebali nagrajenca, ki bo prejel glavno nagrado – košarkarsko žogo s podpisom Gorana Dragića.

naj dogodek kosarka 2014 četrt finale

Goran Dragić Most Improved Player lige NBA 2013/14

VS.

Goran Dragić se udeleži tekmovanja Skills Challenge na All Stars vikendu

V drugem 1/2 finalnem obračunu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2014 se bosta pomerila dva izjemna dosežka, ki ju je v lanski sezoni nanizal naš najboljši košarkar. Gogiju je lani namreč uspelo osvojiti naziv košarkarja, ki je pokazal največji napredek v primerjavi s preteklo sezono, prav tako pa je bil izbran za nastop na spretnostnem tekmovanju v okviru All Stars vikenda. Tudi tokrat si lahko preberete kratek opis tokratnih nasprotnikov, nato pa je na vas, da preko aplikacije NAJ DOGODEK LETA glasujete za dogodek, ki je po vašem mnenju bolj zaznamoval košarkarsko dogajanje v preteklem letu. Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali 5 nagrajencev, ki bodo prejeli praktične nagrade sponzorjev izbora – ACS Sony in Telemach.

naj-kosarkarski-dogodek-leta-POLFINALE-2

KLIKNI IN GLASUJ!

Goran Dragić Most Improved Player lige NBA 2013/14

Goran Dragič je v sezoni 2013/14 osvojil naziv Most Improved Player – naziv, ki ga podelijo košarkarju, ki v sezoni pokaže največji napredek v svoji igri. Dragić je na glasovanju, od skupno 1134 točk prejel kar 408 točk, ki jih podelijo športni novinarji iz ZDA in Kanade, medtem ko sta jih drugo in tretje uvrščena Lance Stephenson (Indiana Pacers) in Anthony Davis (New Orleans Pelicans) prejla 158 oziroma 155. Naslov si je najboljši slovenski košarkar prislužil tudi s povrpečjem 20,3 točke na tekmo, čemur je dodal še 5,9 asistence in 3,2 skoka. Z odličnima metoma za dve (50,5%) in za tri točke (40,8%), je bil na koncu celo edini košarkar v ligi, ki je sezono končal z vsaj 50% metom za dve in vsaj 40% metom za tri točke.

MOST_improved2

(photo: lakernation.com)

Goran Dragić se udeleži tekmovanja Skills Challenge na All Stars vikendu

Dragić se je na All Stars vikendu  pomeril v tekmovanju v košarkarskih spretnostih in skupaj z Reggijem Jacksonom izpadel po predtekmovanju. Dosegla sta čas 42,3 sekunde, kar je bil drugi čas predtekmovanja, a je bil dvojec Lillard-Burke, ki je kasneje tudi slavil naslov prvaka Taco Bell Skills Challengea, hitrejši. Dragić je tretji igralec Phoenix Sunsov, ki je tekmoval v temu tekmovanju,  pred njim pa sta barve moštva iz Arizone že predstavljala Stephon Marbury in Steve Nash.

635281331504851902_goran_dragic_all_star

(foto: zimbio.com)

LOGO