Košarkarski kamp Goran Dragić 2019 – prijave se odprejo danes ob 18. uri!

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Novice
.

Tudi letos, že šesto leto zapored, bo nekdanji kapetan zlate slovenske reprezentance in član NBA moštva Miami Heat Goran Dragić, po koncu 11. sezone v najmočnejši košarkarski ligi, teden dni preživel na Rogli, kjer bo na svojem košarkarskem kampu, ki bo od 23. do 29. junija potekal na Rolgi, gostil 100 mladih košarkarjev in košarkaric.

Prijave na letošnji Košarkarski kamp Goran Dragić, bodo mogoče od danes, od 18. ure dalje, in sicer prek spletne strani www.gorandragic.si. Obrez za prijavo pred 18. uro ne bo viden!

Kljub naporni sezoni, ki jo je zaznamovala poškodba, ki je Gogija za več mesecev oddaljila od parketa, lanski udeleženec tekme vseh zvezd komaj čaka, da na Rogli v družbi prijateljev ponovno sprejme mlade košarkarske navdušence. Kot pravi se že veseli, da bo na mlade zopet lahko prenašal svoje izkušnje, znanje in ljubezen to tega prelepega športa ter dodaja :“Kljub temu, da je za mano dolga sezona in da tudi na Rogli ne bom ravno počival, je kamp ena tistih zadev, brez katerih si skoraj da ne znam več predstavljati poletja. Teden dni v dobri družbi prijateljev, s katerimi smo v zadnjih letih, kljub temu, da se čez leto ne vidimo, ustvarili izjemno kemijo in teden dni v družbi mladih košarkarjev je tisto, kar me napolni z novo energijo.” 

Tako kot v preteklih letih, bo tudi letos poudarek seveda na košarki, bodo pa udeleženci kampa, po besedah organizacijske ekipe, skozi celoten teden animirani s številnimi ostalimi aktivnostmi, delavnicami, obiskali pa jih bodo tudi različni Gogijevi prijatelji in znani slovenski športniki. Otrokom zagotovo na bo dolgčas, pa čeprav na Gogijevo pobudo pri sebi ne bodo smeli imeti mobitelov in ostalih elektronskih naprav. Bistvo kampa je namreč druženje, tkanje novih prijateljstev in seveda košarka.

Je pa letošnja novost kampa nov logotip, ki je hkrati tudi Dragićev osebni logotip. Gre za nekoliko bolj dizajnerski logotip, ki so ga za Dragića izdelali v Miamiu in se po svojem izgledu postavlja ob bok logotipom ostalim super zvezdnikom lige NBA. Pri agenciji Sportelement, ki je tudi organizatorka Dragićevega košarkarskega kampa, napovedujejo tudi prodajno kolekcijo z novim logotipom, ki pa se bo nekoliko razlikovala od kolekcije, ki jo bodo nosili udeleženci in osebje kampa, izkupiček od prodaje pa bo šel v Gogijev dobrodelni sklad.

Več o sami kolekciji, kot tudi o samem kampu si bo v prihodnjih dneh mogoče prebrati na prenovljeni spletni strani www.gorandragic.si.