Koper Primorska – GGD Šenčur 0:20

v rubriki
Liga Nova KBM
s kategorijo
Novice
.

Komisar članskih tekmovanj je danes izdal sklep o registraciji neodigrane tekme 11. kola 1.SKL med Koprom Primorsko in Gorenjsko gradbeno družbo Šenčur, ki bi se morala v Kopru odigrati 9. decembra. Skladno s tekmovalnim pravilnikom je komisar izdal sklep, da se tekma registrira po uradni dolžnosti, z rezultatom 0:20.

 

V sredo, 9. decembra 2020, bi morala biti odigrana tekma 11. kola 1. SKL za moške, med ekipama Koper Primorska in GGD Šenčur. Predstavnica KK Koper Primorske je na dan tekme, ob 12:36 sporočila, da tekma ne bo odigrana. Komisar tekmovanja je o odločitvi ekipe Koper Primorske, da ne bo igrala tekme, nemudoma obvestil gostujočo ekipo in uradne osebe tekme.

V skladu z 121. členom Tekmovalnih propozicij in v skladu z disciplinskimi določbami tega dokumenta je komisar tekmovanja sprejel naslednja SKLEPA:

  1. Zaradi neupravičenega neprihoda ekipe Koper Primorska na tekmo, zaradi česar tekma ni bila odigrana, se tekma registrira po uradni dolžnosti, z rezultatom 20 : 0 v korist nasprotne ekipe, ekipa Koper Primorske pa ne prejme točke za sodelovanje.
  2. Stroški gostujoče ekipe s prevozom ekipe na tekmo in stroški uradnih oseb s prevozom na tekmo niso nastali, saj so bile uradne osebe pravočasno obveščene o odpovedi tekme.

V skladu s 117. členom Tekmovalnih propozicij je zoper sprejete sklepe možna pritožba drugostopenjskemu organu.