Konec na Madžarskem, Okorn na Facebooku analiziral delo in situacijo

v rubriki
Naši na tujem
s kategorijo
Novice
.

Včeraj je padla odločitev tudi na Madžarskem, razmere so take, da košarke v tej sezoni ne bo več. Zato je zveza odločila, da se tekmovanje konča predčasno, prvak pa je postala ekipa Gašperja Okorna, ki je tako po slovesu od klopi Olimpije zavladal Madžarski – v dveh sezonah dvakrat državni prvak, letos tudi izvrsten nastop v ligi prvakov.

Vrnitev v normalo

„Sezona je predčasno končana. To je dejstvo in o tem nima smisla razpravljati. Čuden čas je, košarka pa povsem nepomembna. Hočem samo tisto, kar si večina od nas želi: vrnitev v normalno življenje,“ je začel Okorn precej konkreten zapis na svojem Faceoboku, kjer se je zahvalil vsem za podporo in pomoč v skrajšani sezoni.

Impresivne številke

V analizi Okorn ni pozabil na številke, ki so impresivne – v dveh sezonah je na klopi Falca vodil 91 uradnih tekem, dobil jih je 64, izgubil 27, 51:13 v domači ligi, v domači dvorani pa 32:1!

Še k višjim ciljem

„To pove veliko o Falcu v zadnjih dveh letih. Prejšnji dve sezoni smo nadgradili in prečko postavili še višje. Veliko sem se naučil, spoznal specifike madžarskega prvenstva in se želel dokazati. Bil sem zelo motiviran. Bilo je veliko odličnih trenutkov, vznemirljivih tekem, adrenalina, pa tudi razočaranj in neprespanih noči. Vse to bo ostalo, vendar bo treba gledati naprej. In novi izzivi so pred nami. Veselim se jih, a že zdaj mi je jasno, da bodo pričakovanja velika. Vse to bo težko ponoviti, hudičevo težko! In to me bo spodbudilo k še višjim ciljem! Se vidimo kmalu, ostanite doma in spremljajte svoje zdravje!“ je sklenil Okorn.