Kje boste od jutri lahko gledali Ligo ABA?

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

Začela se je nova sezona Lige ABA oz. Jadranske lige, v kateri bodo znova igrali trije slovenski klubi: Tajfun, Krka in Union Olimpija. Ljubitelji košarke lahko prenose tekem regionalne jadranske košarkarske lige ABA ekskluzivno spremljate na SiOL TV, in sicer na programskem mestu 518, poroča na svojem FB-ju Telekom Slovenije.

V igri tudi nacionalka

Vodstvo nove lige (oz. Arena Sport) se je v minulih dneh pogovarjalo tudi z nacionalno televizijo, na koncu pa je posel sklenil Telekom Slovenije.

Šport TV ima pogodbo

Vprašanje pa bo, kako bo na vse skupaj reagiral Šport TV, ki ima še vedno veljavno dveletno pogodbo za TV pravice. Sklenil jo je s podjetjem Sidro, ki je dosedaj upravljajo z regionalno ligo.

0210_aba

Za ljubitelje košarke:

  • Ogled vseh tekem slovenskih klubov v Ligi ABA v sezonah 2015/16 in 2016/17, poleg tega pa v vsakem krogu vsaj še eno dodatno tekmo.
  • Tekme s slovenskim komentatorjem in v visoki ločljivosti.
  • Arhiv tekem, ki bodo predvajane na SiOL TV.
  • Kmalu možen ogled prek TViN-a na vseh zaslonih – računalniku, tablici ali mobitelu.

V 14. sezoni mednarodne košarkarske klubske lige ABA sodeluje 14 klubov iz Bosne in Hercegovine, Bolgarije, Hrvaške, Madžarske, Makedonije, Črne gore, Srbije in Slovenije. V ligi se bodo pomerile ekipe: Budućnost VOLI, Cedevita, Cibona, Crvena zvezda Telekom, Igokea, Krka, Mega Leks, Metalac Farmakom Valjevo, MZT Skopje Aerodrom, Partizan NiS, Sutjeska, Tajfun, Union Olimpija in Zadar.