Kdo je sestavljal Olimpijo?

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

Glavni trener Cedevite Olimpije Jurica Golemac, ki je na klop ljubljanskega kluba sedel sredi pretekle sezone, zagotovo še ni pokazal oz. ni imel možnosti pokazati (svoje je naredil Covid-19), česa je sposoben. Zdaj je imel priložnost, da se pripravi na sezono, sestavi ekipo in lovi zastavljene cilje.

“Zelo sem zadovoljen s kadrovanjem kluba v letošnjem prestopnem roku. Vse fante, s katerimi smo podpisali pogodbe, smo si tudi dejansko želeli. Gre za fante, ki so željni napredka in dokazovanja. Ekipo sva sestavljala skupaj s športnim direktorjem Sanijem Bečirovićem, svoje je povedal tudi direktor Davor Užbinec. Imeli smo dovolj časa, da analiziramo igralce in moram povedati, da smo poiskali fante s karakteristikami, ki odgovarjajo sistemu igre, ki ga želimo gojiti,” je 43-letni slovensko-hrvaški strokovnjak za Kosarka.si pojasnil, kako so zadovoljni s kadrovanjem in kdo je imel prste vmes pri sestavi ekipe.

Kot zanimivost naj povemo še to, da je Golemčeva velika želja, ko je sedel še na klopi Primorske, bil ravno Mangok Mathiang, ki so ga Zmaji letos uspešno pripeljali v Ljubljano, kot veliko okrepitev pod obroči.