Kdo je obiskal reprezentanco v Španiji?

Rubrika: ReprezentancaSP Španija 2014

Slovenska reprezentanca je v Las Palmasu opravila zadnji trening pred selitvijo v Barcelono, kamor bo odpotovala v petek zgodaj zjutraj. Junake so z obiskom počastili vodilni možje Spaldinga.

0409_spalding_00

Spaldingovi možje (Stefan Schey, Timo Fleischman in Stojan Zorčič), ki so v Las Palmas pripotovali skupaj z ostalimi sponzorji Košarkarske zveze Slovenije pred prvo tekmo prvega dela, so si ogledali trening ter se srečali s slovensko reprezentanco, ki jo z oblačili opremljajo vse od leta 2006, z žogami pa celo od 1994. Poleg članov, Spalding podpira tudi ostale reprezentance, projekte KZS za razvoj mlajših, ulično košarko in ostale aktivnosti krovne slovenske košarkarske organizacije.

Košarkarska zveza Slovenija in Spalding, katerega uradni zastopnik v Sloveniji in na področju nekdanje skupne države je podjetje Dassasport, sta svoje dolgoletno partnerstvo še dodatno obogatila, saj sta podpisala novo pogodbo do konca leta 2016. “Veseli in ponosni smo, da nadaljujemo dolgoletno prijateljsko partnerstvo s Košarkarsko zvezo Slovenije, našega največjega partnerja med vsemi zvezami in klubi v Evropi. KZS-ju vselej poskušamo zagotoviti vse, kar njihovi igralci, trenerji in ostali potrebujejo in to bomo z veseljem počeli tudi v prihodnje,” je sporočil Stefan Schey, ki je ponosen tudi na, za slovenske moške reprezentance posebej izdelane drese, ki so jih tako igralci, kot navijači že leta 2012, sprejeli z navdušenjem.