Kamp »Obvladovanje žoge« s Shawnom Faustom

Rubrika: Mlajše selekcije

Že lansko leto je ekipa Akademije napredka, podjetja za izobraževanje, rast in napredek na vseh področjih, v Sloveniji želela organizirati košarkarski kamp s  Shawnom Faustom, enim najboljših ameriških trenerjev spretnostnega vodenja in obvladovanja oranžne žoge, bivšim profesionalnim igralcem in članom Harlem Globetrotters/Washington Generals, pa ji to – zaradi vsem poznane situacije – ni uspelo. Ker upanje umira zadnje, so z njim ostali v stiku in letošnjega februarja organizirali prvi trening prek Zooma, ki je bil prav posebno doživetje. Od 18. – 22. julija 2021 pa bo letos kamp potekal v živo v  ŠD Šenčur!

Shawn je ustanovitelj in lastnik podjetja iHandle Basketball, s katerim skuša premikati meje treninga spretnosti obvladovanja žoge in s tem nenehnega izboljševanja košarkarske igre posameznika in njegove ekipe. Sodeluje z več šolami, univerzami in akademijami po celem svetu ter igralci v ligah NBA & WNBA. Med drugimi je imel priložnost trenirati tudi Giannisa Antetokounmpa, v zadnjem času pa veliko dela s Killianom Hayesom (Detroit Pistons) in Dwaynom Baconom (Orlando Magic).

V teh dneh se je odprla možnost, da Shawn pripotuje v Slovenijo in skupaj z Akademijo napredka ponudi svoje znanje tudi v živo. Če torej nisi na morju ali v kateri izmed reprezentanc, si star/a 13 let ali več in si želiš zares inovativnih treningov, ki bi ti tvojo igro pomagali prenesti na novo raven, te od 18. – 22. julija 2021 vabijo na njihov kamp, ki bo potekal v ŠD Šenčur.

Za več informacij in prijavo čimprej piši na: info@akademijanapredka.si. Prijave so odprte do 14. julija oz. do zapolnitve mest.