Kako trenira Vlatko Čančar?

Rubrika: Reprezentanca
Slovenska moška članska košarkarska reprezentanca je s ponedeljkovim treningom začela priprave na olimpijske kvalifikacije. Slednje jo med 2. in 7. julijem čakajo v grškem Pireju. Izbranci selektorja Sekulića bodo v Zrečah vadili do sobote in se nato preselili v Ljubljano.

Reprezentante pa je v Zrečah že pozdravil krilni center Vlatko Čančar, za katerim je, tako kot za Edo Murićem, skoraj enoletno rehabilitacijsko obdobje po poškodbi kolenskih vezi. Čančar bo uvodni teden vadil po individualnem programu s trenerjem za telesno pripravo Anžetom Zdolškom. Soigralcem se bo na ekipnih treningih pridružil ob začetku drugega cikla priprav v ponedeljek, 17. junija.

Vstopnice za Litvo in Brazilijo na prodajnih mestih Eventima

Slovenija bo v pripravah na olimpijske kvalifikacije odigrala tri pripravljalne tekme. 23. junija bo gostovala v litovski prestolnici Vilni, dva dni kasneje se bo z Litvo znova srečala v Stožicah, 28. junija pa jo v Ljubljani čaka še Brazilija.

Vstopnice za obe tekmi so še na voljo. Za obračun z Brazilijo so do vključno 16. junija v prodaji po ugodnejši ceni. V rdečem ringu od 10 evrov, na zelenem ringu pa od 29 evrov dalje.

POVEZAVA NA NAKUP VSTOPNIC SLOVENIJA : LITVA IN SLOVENIJA : BRAZILIJA

Slovenija bo drugo zaporedno uvrstitev na olimpijske igre med 2. in 7. julijem lovila v grškem Pireju. Nastopila bo v skupini s Hrvaško in Novo Zelandijo – v drugi skupini so Grčija, Egipt in Dominikanska republika, na OI pa se bo uvrstila le zmagovalka turnirja.