Jurica Golemac: “Imeli smo nekaj težav v skoku in branjenju ‘pick-and-rolla’!”

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

Ljubljanska Cedevita Olimpija je gostovanje v Beogradu sklenila z zmago, s 93:88 so ugnali Mego, zmage se je razveselil tudi trener Jurica Golemac.

Jurica Golemac, trener Cedevite Olimpije:
“Iz psihološkega vidika je to za nas zelo pomembna zmaga. Čestitke fantom za res osredotočeno igro. Mega Soccerbet je ekipa v vrhu lestvicu, v svojih vrstah imajo dva sijajna talenta s potencialom za Ligo NBA in trenutno igra odlično. Tekmeci so imeli za pripravo na srečanje z nami sedem dni, medtem ko smo mi v tekmo vstopili v težkem ritmu po dveh zaporednih porazih. Kapo dol fantom. Imeli smo nekaj težav v skoku in branjenju ‘pick-and-rolla’, a smo v drugem polčasu dvignili raven igre v obrambi. Cela ekipa si zasluži pohvale, a časa za počitek ni. Že v nedeljo začenjamo s pripravo na naslednji obračun.”

Kendrick Perry, igralec Cedevite Olimpije:
“Občutki so izvrstni. Po dveh spodrsljajih je bilo pomembno, da zabeležimo zmago. Ponosen sem na način, na katerega smo se odzvali v težkem položaju. Cenim vse to, kar so ljudje v organizaciji Mege Soccerbeta storili za mojo kariero v pretekli sezoni, a tokrat sem moral doseči zmago svojega moštva.”