Jakara misli na Olimpijo, Thomas ponosen na fante, čestital tudi Kuhar

v rubriki
Liga Nova KBM
s kategorijo
Novice
.

Po koncu tekem 17. kroga so svoje povedali še trenerji.

Jurica Golemac, trener Sixt Primorske:
”Čestitke našim igralcem za odličen pristop in zmago. Kljub temu, da je bila tekma za nas nepomembna, so vsi na parketu pokazali največ, česar so sposobni, kar je edino pravilno. Zahvaliti se moram navijačem, ki so nas znova podpirali. Šentjurju v nadaljevanju sezone želim vso srečo.”

Jakša Vulić, trener Šentjurja:
”Sixt Primorska je zasluženo zmagala. Tekmeci so od začetka tekme igrali agresivno, s čimer so nas prisilili k velikemu številu izgubljenih žog, na drugi strani pa to kaznovali z lahkimi koši. Njihova zmaga ni bila vprašljiva niti za trenutek. Našim fantom moram čestitati za borbo vse do konca tekme, ko smo nekoliko uspeli popraviti tudi zaostanek. Oziramo se že proti novim tekmam. Možnosti za preboj v Ligo Nova KBM za prvaka smo izgubili, vendar ne v Kopru, temveč že pred časom. Sedaj čakamo na tekmece v boju za obstanek.”

Chris Thomas, trener Zlatoroga:
”Pristop celotne ekipe je bil pravi. Ponosen sem na vse fante, ki so igrali s pravo energijo in borbenostjo na najvišjem nivoju. Čaka nas zelo pomembna tekma v torek, na katero smo že popolnoma osredotočeni.”

Dejan Jakara, trener Helios Sunsov:
”Čestital bi Laškemu za zmago. Mislim, da je bila zaslužena. Dobra tekma, dobra za gledalce, tudi zelo težka za vodenje. Mislim da so fantje dali vse od sebe, vedeli smo, kaj je ta tekma pomenila in na žalost smo potegnili kratko. Sedaj moramo nekako izvleči zmago proti Olimpiji, da se uvrstimo v Ligo za prvaka.”

Konstantin Subotič, trener Šenčurja:
”Izenačena, trda tekma z veliko energije. Na koncu so bili Hopsi v odločilnih trenutkih bolj spretni. Imeli smo svojo priložnost, a je nismo izkoristili. Pozna se, da smo imeli krajšo rotacijo igralcev. Fantom vsa čast za borbo, tudi tistim, ki so odigrali tekmo brez treninga. V torek igramo v Šentjurju. Čim prej se moramo pripraviti in regenerirati.”

Boštjan Kuhar, trener Hopsov:
”Čestitam fantom za uvrstitev v Ligo za prvaka. Klub poškodbam in slabi formi nekaterih igralcev, smo na težkem gostovanju v Šenčurju uspeli zmagati. Velika zahvala znova našim zvestim navijačem, ki nas vzpodbujajo na vseh tekmah. Brez njih tega uspeha zagotovo ne bi bilo.”