Izbiramo NAJ košarkarski dogodek leta 2016 (9. krog)

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Sponzorirane objave
.

Smo že v drugem delu izbora za NAJ košarkarskega dogodka leta 2016, v katerem boste prav vi izbrali dogodek, ki je po vašem mnenju v letu 2016 najbolj zaznamoval košarkarsko sceno doma in po svetu.
Ostalo je le še osem kandidatov, ki so se prebili skozi sito in se bodo v nadaljevanju potegovali za naziv NAJ dogodek leta 2016, med njimi pa so kar trije dogodki povezani s slovenskimi košarkarji in košarkaricami.

naj-dogodek-kosarka-2016PEAK TELEMACH_9.krog
Tokratni izbor smo pripravili v sodelovanju s telekomunikacijskim podjetjem Telemach – generalnim sponzorjem slovenske košarkarske reprezentance  ter ponudnikom športne opreme PEAK Sport Slovenija – uradnim opremljevalcem slovenske olimpijske reprezentance in osebnim sponzorjem košarkarskih zvezdnikov kot so Tony Parker, Miloš Teodosić in Dwight Howard, ki prispevata nagrade, katere bomo v vsakem krogu izbora podelili preko žreba.
Glavni nagradi, ki jih bomo podelili v zadnjem (finalnem) krogu, sta majica/dres Tony Parker in dres Košarkarski kamp Goran Dragić z Dragićevim podpisom.

PEAK cover photo_TP9 1_828x315

Izbor omogoča PEAK Sport Slovenija!

Vse kar morate torej narediti je, da na facebook strani Košarka, I like v komentar pod objavo novice z naslovom [NAJ KOŠARKARSKI DOGODEK LETA 2016] zapišete enega od dveh dogodkov, ki si po vašem mnenju zasluži napredovanje v naslednji krog. Tja se bo namreč uvrstil dogodek, ki bo prejel več glasov tako na facebook strani Košarka, I like kot tudi v anketi objavljeni v novici na portalu Košarka.si.

(V žreb za nagrade gredo le glasovi oddani v komentar na facebook profilu Košarka, I like)

Telemach banner

Izbor omogoča Telemach!

9.KROG – Naj košarkarski dogodek leta 2016

Znanih je vseh osem dogodkov preteklega leta, ki so po vašem mnenju najbolj zaznamovali preteklo košarkarsko leto, sedaj pa je nastopil čas, da izberemo štiri, ki se bodo pomerili v polfinalu.

V tokratnem devetem krogu se bosta za napredovanje udarila dogodka:

Sedem zaporednih trojnih dvojčkov Russella Westbrooka

VS.

Golden State podre rekord Chicago Bullsov

V devetem krogu letošnjega izbora za NAJ dogodek leta 2016 se bosta pomerila trenutno eden najbolj vročih igralcev lige NBA Russell Westbrook, ki iz tekme v tekmo dosega nove trojne dvojčke in ena najboljših ekip lige NBA zadnjih let, ki so v lanski sezoni postavili rekord lige po številu doseženih zmag.

Na vas je, da v anketi spodaj oddate glas za enega od kandidatov, v kolikor pa želite sodelovati tudi v nagradni igri, morate svoj glas oddati tudi na facebook strani Košarka, I like.
Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali 2 nagrajenca, ki bosta prejela praktični nagradi, ki jih podarjata sponzorja izbora – Telemach in PEAK Sport Slovenija.

DEVETI-KROG2016
Sedem zaporednih trojnih dvojčkov Russella Westbrooka
Kljub porazu s  Houston Rocketsi (9.12.2016), je zvezdnik moštva Oklahoma City Thunder, Russell Westbrook, postavil nov mejnik. S 27 točkami, 10 skoki in 10 podajami je namreč vknjižil še sedmi zaporedni trojni dvojček, in tako postal prvi igralec po legendarnem Michaelu Jordanu, ki mu je to uspelo. Zmage, s 102:99, pa so se na koncu kljub vsemu veselili pri Houstonu, za Rakete pa je James Harden dosegel 21 točk, 12 podaj in devet skokov.

Golden State podre rekord Chicago Bullsov
13. aprila 2016 so aktualni prvaki Golden State Warriorsi na krilih sijajnega <strong>Stephena Curryja</strong>, ki je dosegel 46 točk in ob tem zadel 10 trojk, popolnoma nadigrali Memphis Grizzliese, jih premagali s 124:104 in postavili nov rekord po številu zmag v rednem delu sezone. Na 82 tekmah so parket zmagoslavno zapustili kar 73-krat, in s tem porušili rekord Chicago Bullsov iz sezone 1995/96.

Glasovi v spodnji anketi se bodo sešteli z glasovi oddanimi na facebook profilu Košarka, I like, vendar pa z oddanim glasom v spodnji anketi ne sodelujete v nagradni igri.

Kater dogodek je bolj zaznamoval košarkarsko leto 2016?

Rezultati

Loading ... Loading ...