Izbiramo NAJ košarkarski dogodek leta 2016 (8. krog)

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Sponzorirane objave
.

Na portalu Košarka.si smo tudi letos pripravili izbor NAJ košarkarskega dogodka leta 2016, v katerem boste prav vi izbrali dogodek, ki je po vašem mnenju v letu 2016 najbolj zaznamoval košarkarsko sceno doma in po svetu. Izbrali smo 16 najbolj odmevnih košarkarskih dogodkov preteklega leta, z vašo pomočjo pa želimo po sistemu izpadanja dobiti tisti dogodek, ki je po vašem mnenju v preteklem letu najbolj zaznamoval košarkarsko dogajanje doma in po svetu.

naj-dogodek-kosarka-2016PEAK TELEMACH_8.krog

 

Tokratni izbor smo pripravili v sodelovanju s telekomunikacijskim podjetjem Telemach – generalnim sponzorjem slovenske košarkarske reprezentance  ter ponudnikom športne opreme PEAK Sport Slovenija – uradnim opremljevalcem slovenske olimpijske reprezentance in osebnim sponzorjem košarkarskih zvezdnikov kot so Tony Parker, Miloš Teodosić in Dwight Howard, ki prispevata nagrade, katere bomo v vsakem krogu izbora podelili preko žreba.
Glavni nagradi, ki jih bomo podelili v zadnjem (finalnem) krogu, sta majica/dres Tony Parker in dres Košarkarski kamp Goran Dragić z Dragićevim podpisom.

Peak Footer

Izbor omogoča PEAK Sport Slovenija

Vse kar morate torej narediti je, da na facebook strani Košarka, I like v komentar pod objavo novice z naslovom [NAJ KOŠARKARSKI DOGODEK LETA 2016] zapišete enega od dveh dogodkov, ki si po vašem mnenju zasluži napredovanje v naslednji krog. Tja se bo namreč uvrstil dogodek, ki bo prejel več glasov tako na facebook strani Košarka, I like kot tudi v anketi objavljeni v novici na portalu Košarka.si.

(V žreb za nagrade gredo le glasovi oddani v komentar na facebook profilu Košarka, I like)

Telemach banner

Izbor omogoča Telemach

8.KROG – Naj košarkarski dogodek leta 2016

V sedmem krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2016 ste v nadaljevanje tekmovanja z veliko večino poslali izjemnega Luko Dončića in njegov prvi naslov MVP kroga v španski ligi ABC.

V tokratnem osmem krogu se bosta za napredovanje udarila dogodka:

Upokojitev Kobeya Bryanta

VS.

Helios Državni prvak

V osmem krogu letošnjega izbora za NAJ dogodek leta 2016 se bosta pomerila eden najboljših košarkarjev vseh časov Kobe Bryant, ki se je lani poslovil od aktivnega igranja košarke in pa še vedno aktualni državni prvaki Helios Sunsi, ki so lanski sezoni še drugič postali najboljši v Sloveniji.

Na vas je, da v anketi spodaj oddate glas za enega od kandidatov, v kolikor pa želite sodelovati tudi v nagradni igri, morate svoj glas oddati tudi na facebook strani Košarka, I like.
Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali 2 nagrajenca, ki bosta prejela praktični nagradi, ki jih podarjata sponzorja izbora – Telemach in PEAK Sport Slovenija.

 

osmi-KROG2016
Upokojitev Kobeya Bryanta
Lansko sezono je poleg velikega obračuna med Warriorsi in Caveliersi zaznamovala predvsem upokojitev Črne Mambe, ki je na vsaki tekmi požel bučne aplavze in poslovilne slovesnosti s strani nasprotnih klubov in njihovih navijačev. Čeprav je bila lanska sezona Lakersov ena najslabših, če ne kar najslabša, je Kobe na zadnji tekmi navdušil vse v dvorani in Utahu nasul kar 60 točk. Več o izjemni karieri Bryanta si lahko preberete v članku: Kobe Bryant – Konec ere enega izmed največjih košarkarjev vseh časov

kobe_bryant_konec

Helios Državni prvak
5. junija lani so Domžalski Helios Sunsi še drugič v zgodovini kluba postali slovenski državni prvaki. V finalu so s 3:1 v zmagah odpravili Laščane, ki so jih Domžalčani premagali tudi v finalu lige Sixt Alpe Adria Cup.

cx5-PRVAKI

Glasovi v spodnji anketi se bodo sešteli z glasovi oddanimi na facebook profilu Košarka, I like, vendar pa z oddanim glasom v spodnji anketi ne sodelujete v nagradni igri.

Kater dogodek je bolj zaznamoval košarkarsko leto 2016?

Rezultati

Loading ... Loading ...