Izbiramo NAJ košarkarski dogodek leta 2016 (6. krog)

v rubriki
Pokal Spar
s kategorijo
Novice, Sponzorirane objave
.

Na portalu Košarka.si smo tudi letos pripravili izbor NAJ košarkarskega dogodka leta 2016, v katerem boste prav vi izbrali dogodek, ki je po vašem mnenju v letu 2016 najbolj zaznamoval košarkarsko sceno doma in po svetu. Izbrali smo 16 najbolj odmevnih košarkarskih dogodkov preteklega leta, z vašo pomočjo pa želimo po sistemu izpadanja dobiti tisti dogodek, ki je po vašem mnenju v preteklem letu najbolj zaznamoval košarkarsko dogajanje doma in po svetu.

naj-dogodek-kosarka-2016PEAK TELEMACH_6.krog

 

Tokratni izbor smo pripravili v sodelovanju s telekomunikacijskim podjetjem Telemach – generalnim sponzorjem slovenske košarkarske reprezentance  ter ponudnikom športne opreme PEAK Sport Slovenija – uradnim opremljevalcem slovenske olimpijske reprezentance in osebnim sponzorjem košarkarskih zvezdnikov kot so Tony Parker, Miloš Teodosić in Dwight Howard, ki prispevata nagrade, katere bomo v vsakem krogu izbora podelili preko žreba.
Glavni nagradi, ki jih bomo podelili v zadnjem (finalnem) krogu, sta majica/dres Tony Parker in dres Košarkarski kamp Goran Dragić z Dragićevim podpisom.

Peak Footer

Izbor omogoča PEAK Sport Slovenija

Vse kar morate torej narediti je, da na facebook strani Košarka, I like v komentar pod objavo novice z naslovom [NAJ KOŠARKARSKI DOGODEK LETA 2016] zapišete enega od dveh dogodkov, ki si po vašem mnenju zasluži napredovanje v naslednji krog. Tja se bo namreč uvrstil dogodek, ki bo prejel več glasov tako na facebook strani Košarka, I like kot tudi v anketi objavljeni v novici na portalu Košarka.si.

(V žreb za nagrade gredo le glasovi oddani v komentar na facebook profilu Košarka, I like)

Telemach banner

Izbor omogoča Telemach

6.KROG – Naj košarkarski dogodek leta 2016

V petem krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2016 so suvereno zmagale naše košarkarice z uvrstitvijo na Eurobasket 2017, katerim ste namenili več glasov kot Stephu Curryu in njegovim 13 trojkam na tekmi proti New Orelansu, s katerimi je postavil tudi absolutni rekord lige NBA.

V tokratnem šestem krogu se bosta za napredovanje udarila dogodka:

Krka pokalni prvak

VS.

Prestop Kevina Duranta h Golden State Warriorsom

V petem krogu letošnjega izbora za NAJ dogodek leta 2016 se bodo pomerile naše košarkarice, ki so si priborile zgodovinski nastop na evropskem prvenstvu in pa eden najboljših košarkarjev Steph Curry, ki je na eni sami tekmi dosegel 13 trojk in postavil rekord v ligi NBA.

Na vas je, da v anketi spodaj oddate glas za enega od kandidatov, v kolikor pa želite sodelovati tudi v nagradni igri, morate svoj glas oddati tudi na facebook strani Košarka, I like.
Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali 2 nagrajenca, ki bosta prejela praktični nagradi, ki jih podarjata sponzorja izbora – Telemach in PEAK Sport Slovenija.

ČETRTI-KROG2016


Krka pokalni prvak
Novomeška Krka je je 21. februarja lani obranila naslov prvaka pokala Spar in tako še tretjič v zgodovini tekmovanja dvignila zmagovalni pokal. V Hali Tivoli so varovanci trenerja Vladimirja Anzulovića, ki so že šestič zaigrali v velikem finalu, s 66:33 premagali Lastovko, MVP finala in prvi strelec tekme pa je postal Luka Lapornik.


Prestop Kevina Duranta h Golden State Warriorsom
3. julija je končno prišlo do podpisa pogodbe med nekdanji zvezdnik Oklahome Kevinom Durantom (206 cm, 1988) in v zadnjih letih enem najboljših klubov lige NBA Golden State Warriorsi.
Durant, ki so ga v svojo ekipo vabili številni klubi, med drugimi celo Miami, ki naj bi v zameno ponujal celo našega Gorana Dragića, je Golden Stateom sklenil dveletno pogodbo, težko 54.3 milijona dolarjev.
Njegov prestop je dvignil veliko prahu, tako med ljubitelji košarke, kot med samimi igralci, prav tako pa se še vedno ni polegel na relaciji z nekdanjim soigralcev Russellom Westbrookom, saj si imata košarkarja očitno še danes veliko za povedati.

 

Glasovi v spodnji anketi se bodo sešteli z glasovi oddanimi na facebook profilu Košarka, I like, vendar pa z oddanim glasom v spodnji anketi ne sodelujete v nagradni igri.

Kater dogodek je bolj zaznamoval košarkarsko leto 2016?

Rezultati

Loading ... Loading ...