Izbiramo NAJ košarkarski dogodek leta 2016 (5. krog)

s kategorijo
Sponzorirane objave
.

Na portalu Košarka.si smo tudi letos pripravili izbor NAJ košarkarskega dogodka leta 2016, v katerem boste prav vi izbrali dogodek, ki je po vašem mnenju v letu 2016 najbolj zaznamoval košarkarsko sceno doma in po svetu. Izbrali smo 16 najbolj odmevnih košarkarskih dogodkov preteklega leta, z vašo pomočjo pa želimo po sistemu izpadanja dobiti tisti dogodek, ki je po vašem mnenju v preteklem letu najbolj zaznamoval košarkarsko dogajanje doma in po svetu.

naj-dogodek-kosarka-2016PEAK TELEMACH_5.krog

Tokratni izbor smo pripravili v sodelovanju s telekomunikacijskim podjetjem Telemach – generalnim sponzorjem slovenske košarkarske reprezentance  ter ponudnikom športne opreme PEAK Sport Slovenija – uradnim opremljevalcem slovenske olimpijske reprezentance in osebnim sponzorjem košarkarskih zvezdnikov kot so Tony Parker, Miloš Teodosić in Dwight Howard, ki prispevata nagrade, katere bomo v vsakem krogu izbora podelili preko žreba.
Glavni nagradi, ki jih bomo podelili v zadnjem (finalnem) krogu, sta majica/dres Tony Parker in dres Košarkarski kamp Goran Dragić z Dragićevim podpisom.

Peak Footer

Izbor omogoča PEAK Sport Slovenija

Vse kar morate torej narediti je, da na facebook strani Košarka, I like v komentar pod objavo novice z naslovom [NAJ KOŠARKARSKI DOGODEK LETA 2016] zapišete enega od dveh dogodkov, ki si po vašem mnenju zasluži napredovanje v naslednji krog. Tja se bo namreč uvrstil dogodek, ki bo prejel več glasov tako na facebook strani Košarka, I like kot tudi v anketi objavljeni v novici na portalu Košarka.si.

(V žreb za nagrade gredo le glasovi oddani v komentar na facebook profilu Košarka, I like)

Telemach banner

Izbor omogoča Telemach

5.KROG – Naj košarkarski dogodek leta 2016

V četrtem krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2016 ste izglasovali naše košarkarje, ki so si brez izgubljene tekme v kvalifikacijah priborili nastop na letošnjem EuroBasketu 2017.

V tokratnem petem krogu se bosta za napredovanje udarila dogodka:

Uvrstitev ženske reprezentance na EuroBasket 2017 

VS.

Curryevih 13 trojk na eni tekmi

V petem krogu letošnjega izbora za NAJ dogodek leta 2016 se bodo pomerile naše košarkarice, ki so si priborile zgodovinski nastop na evropskem prvenstvu in pa eden najboljših košarkarjev Steph Curry, ki je na eni sami tekmi dosegel 13 trojk in postavil rekord v ligi NBA.

Na vas je, da v anketi spodaj oddate glas za enega od kandidatov, v kolikor pa želite sodelovati tudi v nagradni igri, morate svoj glas oddati tudi na facebook strani Košarka, I like.
Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali 2 nagrajenca, ki bosta prejela praktični nagradi, ki jih podarjata sponzorja izbora – Telemach in PEAK Sport Slovenija.

ČETRTI-KROG2016


Uvrstitev ženske reprezentance na EuroBasket 2017
Slovenska ženska reprezentanca si je 19. novembra s prepričljivo zmago proti Litvi (75:54) krog pred koncem kvalifikacij za EuroBasket 2017 zagotovila zgodovinski nastop na letošnjem evropskem prvenstvu, ki ga bodo med 16. in 27. junijem gostili Čehi! Naše košarkarice so poleg Litve, v kvalifikacijah igrale še z Latvijo.

Curryevih 13 trojk na eni tekmi
Čeprav organizator igre Golden State Warriorsev in dvakratni najkoristnejši igralec rednega dela Lige NBA, v začetku letošnje sezone ni bil najbolj prepričljiv, je Curry vse kritike utišal 7. novembra, kot je na tekmi proti New Orleans Pelicansem, ki so jo Bojevniki dobili s 116:106, zadel 13 metov za tri točke, in s tem postavil nov rekord Lige NBA po številu trojk na eni sami tekmi.

 

Glasovi v spodnji anketi se bodo sešteli z glasovi oddanimi na facebook profilu Košarka, I like, vendar pa z oddanim glasom v spodnji anketi ne sodelujete v nagradni igri.

Kater dogodek je bolj zaznamoval košarkarsko leto 2016?

Rezultati

Loading ... Loading ...