Izbiramo NAJ košarkarski dogodek leta 2016 (3. krog)

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Sponzorirane objave
.

Na portalu Košarka.si smo tudi letos pripravili izbor NAJ košarkarskega dogodka leta 2016, v katerem boste prav vi izbrali dogodek, ki je po vašem mnenju v letu 2016 najbolj zaznamoval košarkarsko sceno doma in po svetu. Izbrali smo 16 najbolj odmevnih košarkarskih dogodkov preteklega leta, z vašo pomočjo pa želimo po sistemu izpadanja dobiti tisti dogodek, ki je po vašem mnenju v preteklem letu najbolj zaznamoval košarkarsko dogajanje doma in po svetu.

naj-dogodek-kosarka-2016PEAK TELEMACH_3.krog

 

Tokratni izbor smo pripravili v sodelovanju s telekomunikacijskim podjetjem Telemach – generalnim sponzorjem slovenske košarkarske reprezentance  ter ponudnikom športne opreme PEAK Sport Slovenija – uradnim opremljevalcem slovenske olimpijske reprezentance in osebnim sponzorjem košarkarskih zvezdnikov kot so Tony Parker, Miloš Teodosić in Dwight Howard, ki prispevata nagrade, katere bomo v vsakem krogu izbora podelili preko žreba.
Glavni nagradi, ki jih bomo podelili v zadnjem (finalnem) krogu, sta majica/dres Tony Parker in dres Košarkarski kamp Goran Dragić z Dragićevim podpisom.

Peak Footer
Vse kar morate torej narediti je, da na facebook strani Košarka, I like v komentar pod objavo novice z naslovom [NAJ KOŠARKARSKI DOGODEK LETA 2016] zapišete enega od dveh dogodkov, ki si po vašem mnenju zasluži napredovanje v naslednji krog. Tja se bo namreč uvrstil dogodek, ki bo prejel več glasov tako na facebook strani Košarka, I like kot tudi v anketi objavljeni v novici na portalu Košarka.si.

(V žreb za nagrade gredo le glasovi oddani v komentar na facebook profilu Košarka, I like)

telefon meseca


3.
KROG – Naj košarkarski dogodek leta 2016

V drugem krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2016 so slavili aktualni podprvaki iz Golden Statea, ki so z izjemno serijo na 82 tekmah parket zmagoslavno zapustili kar 73-krat, in s tem porušili rekord Chicago Bullsov iz sezone 1995/96.
V tokratnem tretjem krogu se bosta za napredovanje udarila:

Cleveland prvak lige NBA

VS.

Crvena zvezda prvak liga ABA

V drugem krogu letošnjega izbora za NAJ dogodek leta 2016 se bosta udarila aktualna prvaka Cleveland Cavaliers, ki so prvič v zgodovini stopili na vrh lige NBA in Crvena zvezda, ki je drugič zapored osvojila ligo ABA.

Na vas je, da v anketi spodaj oddate glas za enega od kandidatov, v kolikor pa želite sodelovati tudi v nagradni igri, morate svoj glas oddati tudi na facebook strani Košarka, I like.
Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali 2 nagrajenca, ki bosta prejela praktični nagradi, ki jih podarjata sponzorja izbora – Telemach in PEAK Sport Slovenija.

TRETJI-KROG2016

 

Cleveland Cavaliers prvak lige NBA
Prebivalci Clevelanda in še posebej vsi navijači Caveliersov si bodo za vedno zapomnili datum 19. junij, ko so Lebron James in druščina na sedmi tekmi finalne serije s 93:89 premagali Golden State Warriorse in se tako prvič v zgodovini povzpeli na košarkarski prestol. Konjeniki so prva ekipa, ki je nadoknadila zaostanek s 3:1 v finalni seriji, mesto Cleveland pa so razveselili s prvim naslovom v enem izmed profesionalnih športov po več kot 50 letih.

Jun 19, 2016; Oakland, CA, USA; Cleveland Cavaliers forward LeBron James (23) celebratew with the Larry O'Brien Championship Trophy after beating the Golden State Warriors in game seven of the NBA Finals at Oracle Arena. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports


Crvena zvezda prvak lige ABA
Dan po tem, ko so pri nas praznovali 1. maj, so košarkarji Crvene zvezde, še drugič v zgodovini tekmovanja osvojili naslov prvaka lige ABA. To je Zvezdi uspelo drugič zapored, potem je v tretji tekmi finala z 61:49 slavila zmago v Sremski Mitrovici. To je bilo dovolj za skupen izid 3:0 v zmagah.
Beograjčani so vodili dobršen del tekme, Mega Leks pa brez kvarteta Luwawu – Jaramaz – Kabha – Aranitović ni bil konkurenčen. Omeniti velja tudi, da je Zvezda na tej tekmi zbrala kar 14 ukradenih žog!

kosarkas Crvene zvezde na utakmici finala plej ofa Jadranske ABA lige protiv Mega Leksa u hali Pinki, Sremska Mitrovica 02.05.2016. godine Foto: Marko Metlas Kosarka, Crvena zvezda, Plej of Jadranska ABA liga, Mega Leks
Glasovi v spodnji anketi se bodo sešteli z glasovi oddanimi na facebook profilu Košarka, I like, vendar pa z oddanim glasom v spodnji anketi ne sodelujete v nagradni igri.

Kater dogodek je bolj zaznamoval košarkarsko leto 2016?

Rezultati

Loading ... Loading ...