FINALE izbora NAJ košarkarski dogodek leta 2016

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Sponzorirane objave
.

Ljubitelji košarke, prišli smo do velikega finale letošnjega izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2016, v katerem boste določili, kateri košarkarski dogodek je po vaše najbolj zaznamoval preteklo košarkarsko leto.


Tokratni izbor smo pripravili v sodelovanju s telekomunikacijskim podjetjem Telemach – generalnim sponzorjem slovenske košarkarske reprezentance ter ponudnikom športne opreme PEAK Sport Slovenija – uradnim opremljevalcem slovenske olimpijske reprezentance in osebnim sponzorjem košarkarskih zvezdnikov kot so Tony Parker, Miloš Teodosić in Dwight Howard, ki prispevata nagrade, katere bomo v vsakem krogu izbora podelili preko žreba.
Glavni nagradi, ki jih bomo podelili v zadnjem (finalnem) krogu, sta majica/dres Tony Parker in dres Košarkarski kamp Goran Dragić z Dragićevim podpisom.

PEAK cover photo_PARKER 2_828x315

Izbor omogoča PEAK Sport Slovenija!

Vse kar morate torej narediti je, da na facebook strani Košarka, I like v komentar pod objavo novice z naslovom [NAJ KOŠARKARSKI DOGODEK LETA 2016] zapišete enega od dveh dogodkov, ki si po vašem mnenju zasluži napredovanje v naslednji krog. Tja se bo namreč uvrstil dogodek, ki bo prejel več glasov tako na facebook strani Košarka, I like kot tudi v anketi objavljeni v novici na portalu Košarka.si.

(V žreb za nagrade gredo le glasovi oddani v komentar na facebook profilu Košarka, I like)

banner 728x90

Izbor omogoča Telemach!

FINALE
Naj košarkarski dogodek leta 2016

V drugem polfinalnem obračunu smo dobili še drugega finalista, Kobeja Bryanta, kateremu ste namenili več glasov, kot naši ženski izbrani vrsti in njihovi uvrstitvi na EuroBasket 2017.
V letošnjem finalu bomo tako gledali NBA obračun:

Cleveland Caveliers prvaki lige NBA

VS.

Upokojitev Kobeya Bryanta

Na vas je, da v anketi spodaj oddate glas za enega od kandidatov, v kolikor pa želite sodelovati tudi v nagradni igri, morate svoj glas oddati tudi na facebook strani Košarka, I like.

Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali 2 nagrajenca, ki bosta prejela praktični nagradi, ki jih podarjata sponzorja izbora – Telemach in PEAK Sport Slovenija.

 

 

Upokojitev Kobeya Bryanta
Lansko sezono je poleg velikega obračuna med Warriorsi in Caveliersi zaznamovala predvsem upokojitev Črne Mambe, ki je na vsaki tekmi požel bučne aplavze in poslovilne slovesnosti s strani nasprotnih klubov in njihovih navijačev. Čeprav je bila lanska sezona Lakersov ena najslabših, če ne kar najslabša, je Kobe na zadnji tekmi navdušil vse v dvorani in Utahu nasul kar 60 točk. Več o izjemni karieri Bryanta si lahko preberete v članku: Kobe Bryant – Konec ere enega izmed največjih košarkarjev vseh časov

Glasovi v spodnji anketi se bodo sešteli z glasovi oddanimi na facebook profilu Košarka, I like, vendar pa z oddanim glasom v spodnji anketi ne sodelujete v nagradni igri.

Kater dogodek je bolj zaznamoval košarkarsko leto 2016?

Rezultati

Loading ... Loading ...