Izbiramo NAJ košarkarski dogodek leta 2016 (2. krog)

v rubriki
Evropske lige
s kategorijo
Sponzorirane objave
.

Na portalu Košarka.si smo tudi letos pripravili izbor NAJ košarkarskega dogodka leta 2016, v katerem boste prav vi izbrali dogodek, ki je po vašem mnenju v letu 2016 najbolj zaznamoval košarkarsko sceno doma in po svetu. Izbrali smo 16 najbolj odmevnih košarkarskih dogodkov preteklega leta, z vašo pomočjo pa želimo po sistemu izpadanja dobiti tisti dogodek, ki je po vašem mnenju v preteklem letu najbolj zaznamoval košarkarsko dogajanje doma in po svetu.

naj-dogodek-kosarka-2016PEAK TELEMACH_2.krog

Tokratni izbor smo pripravili v sodelovanju s telekomunikacijskim podjetjem Telemach – generalnim sponzorjem slovenske košarkarske reprezentance  ter ponudnikom športne opreme PEAK Sport Slovenija – uradnim opremljevalcem slovenske olimpijske reprezentance in osebnim sponzorjem košarkarskih zvezdnikov kot so Tony Parker, Miloš Teodosić in Dwight Howard, ki prispevata nagrade, katere bomo v vsakem krogu izbora podelili preko žreba.
Glavni nagradi, ki jih bomo podelili v zadnjem (finalnem) krogu, sta majica/dres Tony Parker in dres Košarkarski kamp Goran Dragić z Dragićevim podpisom.

Peak Footer
Vse kar morate torej narediti je, da na facebook strani Košarka, I like v komentar pod objavo novice z naslovom [NAJ KOŠARKARSKI DOGODEK LETA 2016] zapišete enega od dveh dogodkov, ki si po vašem mnenju zasluži napredovanje v naslednji krog. Tja se bo namreč uvrstil dogodek, ki bo prejel več glasov tako na facebook strani Košarka, I like kot tudi v anketi objavljeni v novici na portalu Košarka.si.

(V žreb za nagrade gredo le glasovi oddani v komentar na facebook profilu Košarka, I like)

telefon meseca


2.
KROG – Naj košarkarski dogodek leta 2016

V prvem krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2016 je slavil prvi zvezdnik Oklahome, Russell Westbrook, ki je v lanskem letu navdušil s sedmimi zaporednimi trojnimi dvojčki, s čimer je izenačil rekord enega in edinega Michaela Jordana. Westbrook se bo v nadaljevanju tekmovanja pomeril z zmagovalcem dvoboja:

Golden State podre rekord Chicago Bullsov

VS.

Nika Barič osvoji Evroligo in Superpokal

V drugem krogu letošnjega izbora za NAJ dogodek leta 2016 se bosta udarila eno najboljših NBA moštev zadnjih let Golden State Warriors, ki so lani kljub izjemni sezoni na koncu morali premoč priznati Cleveland Cavaliersom in naša košarkarica Nika Barič, ki se je s svojim klubom povzpela na vrh Evrope.

Na vas je, da v anketi spodaj oddate glas za enega od kandidatov, v kolikor pa želite sodelovati tudi v nagradni igri, morate svoj glas oddati tudi na facebook strani Košarka, I like.
Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali 2 nagrajenca, ki bosta prejela praktični nagradi, ki jih podarjata sponzorja izbora – Telemach in PEAK Sport Slovenija.

DRUGI-KROG2016

Golden State podre rekord Chicago Bullsov
13. aprila 2016 so aktualni prvaki Golden State Warriorsi na krilih sijajnega Stephena Curryja, ki je dosegel 46 točk in ob tem zadel 10 trojk, popolnoma nadigrali Memphis Grizzliese, jih premagali s 124:104 in postavili nov rekord po številu zmag v rednem delu sezone. Na 82 tekmah so parket zmagoslavno zapustili kar 73-krat, in s tem porušili rekord Chicago Bullsov iz sezone 1995/96.


Nika Barič MVP UMMC turnirja in prvakinja Evrolige
Ruski Ekaterinburg, moštvo slovenske reprezentantke Nike Barič, je v finalu ženske Evrolige z 72:69 premagala rusko Nadezhdo. Čeprav naša košarkarica v finalu ni nastopila, je toliko več pristavila k osvojitvi evropskega Superpokala.
Pred začetkom nove sezone Evrolige in Eurocupa za ženske je bila 20. septembra v Franciji odigrana tekma evropskega Superpokala. Moštvo Nike Barič, je bilo boljše od domače ekipe ESBVA-LM (66:63), naša reprezentantka pa je dosegla 10 točk ter dodala še 9 podaj.

baric-01

Glasovi v spodnji anketi se bodo sešteli z glasovi oddanimi na facebook profilu Košarka, I like, vendar pa z oddanim glasom v spodnji anketi ne sodelujete v nagradni igri.

Kater dogodek je bolj zaznamoval košarkarsko leto 2016?

Rezultati

Loading ... Loading ...