Izbiramo NAJ košarkarski dogodek leta 2016 (11. krog)

v rubriki
Reprezentanca
s kategorijo
Sponzorirane objave
.

Smo že v drugem delu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2016, v katerem boste prav vi izbrali dogodek, ki je po vašem mnenju v letu 2016 najbolj zaznamoval košarkarsko sceno doma in po svetu.
Ostalo je le še šest kandidatov, ki so se prebili skozi sito in se bodo v nadaljevanju potegovali za naziv NAJ dogodek leta 2016, med njimi pa so kar trije dogodki povezani s slovenskimi košarkarji in košarkaricami.

naj-dogodek-kosarka-2016PEAK TELEMACH_11.krog

Tokratni izbor smo pripravili v sodelovanju s telekomunikacijskim podjetjem Telemach – generalnim sponzorjem slovenske košarkarske reprezentance ter ponudnikom športne opreme PEAK Sport Slovenija – uradnim opremljevalcem slovenske olimpijske reprezentance in osebnim sponzorjem košarkarskih zvezdnikov kot so Tony Parker, Miloš Teodosić in Dwight Howard, ki prispevata nagrade, katere bomo v vsakem krogu izbora podelili preko žreba.
Glavni nagradi, ki jih bomo podelili v zadnjem (finalnem) krogu, sta majica/dres Tony Parker in dres Košarkarski kamp Goran Dragić z Dragićevim podpisom.

PEAK cover photo_PARKER 2_828x315

Izbor omogoča PEAK Sport Slovenija!

Vse kar morate torej narediti je, da na facebook strani Košarka, I like v komentar pod objavo novice z naslovom [NAJ KOŠARKARSKI DOGODEK LETA 2016] zapišete enega od dveh dogodkov, ki si po vašem mnenju zasluži napredovanje v naslednji krog. Tja se bo namreč uvrstil dogodek, ki bo prejel več glasov tako na facebook strani Košarka, I like kot tudi v anketi objavljeni v novici na portalu Košarka.si.

(V žreb za nagrade gredo le glasovi oddani v komentar na facebook profilu Košarka, I like)

Telemach banner

Izbor omogoča Telemach!

11.KROG – Naj košarkarski dogodek leta 2016

Dobili smo še drugega kandidata, ki se bo v polfinalu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2016 pomeril z Golden Stateom. To so Cleveland Caveliersi in njihov prvi naslov prvaka lige NBA. Tako bomo v polfinalu našega izbora gledali obračun lanskih finalistov lige NBA.
Preostali so le še štirje kandidati oziroma dva para in danes boste izbirali med:

Uvrstitev ženske košarkarske reprezentance na EuroBasket 2017

VS.

Kevin Durant prestopi h Golden State Warriorsom

V enajstem krogu letošnjega izbora za NAJ dogodek leta 2016 se bosta za napredovanje v polfinale pomerila naša ženska košarkarska reprezentanca s svojo zgodovinsko uvrstitvijo na EuroBasket 2017 in eden najboljših košarkarjev lige NBA zadnjih let, ki je s svojim prestopom dvignil kar nekaj prahu, ki se še do danes ni dodobra polegel.

Na vas je, da v anketi spodaj oddate glas za enega od kandidatov, v kolikor pa želite sodelovati tudi v nagradni igri, morate svoj glas oddati tudi na facebook strani Košarka, I like.
Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali 2 nagrajenca, ki bosta prejela praktični nagradi, ki jih podarjata sponzorja izbora – Telemach in PEAK Sport Slovenija.

enajsti-KROG2016

Uvrstitev ženske košarkarske reprezentance na EuroBasket 2017
Slovenska ženska reprezentanca si je 19. novembra s prepričljivo zmago proti Litvi (75:54) krog pred koncem kvalifikacij za EuroBasket 2017 zagotovila zgodovinski nastop na letošnjem evropskem prvenstvu, ki ga bodo med 16. in 27. junijem gostili Čehi! Naše košarkarice so poleg Litve, v kvalifikacijah igrale še z Latvijo.

 

 

Kevin Durant prestopi h Golden State Warriorsom
3. julija je končno prišlo do podpisa pogodbe med nekdanji zvezdnik Oklahome Kevinom Durantom (206 cm, 1988) in v zadnjih letih enem najboljših klubov lige NBA Golden State Warriorsi. Durant, ki so ga v svojo ekipo vabili številni klubi, med drugimi celo Miami, ki naj bi v zameno ponujal celo našega Gorana Dragića, je Golden Stateom sklenil dveletno pogodbo, težko 54.3 milijona dolarjev.
Njegov prestop je dvignil veliko prahu, tako med ljubitelji košarke, kot med samimi igralci, prav tako pa se še vedno ni polegel na relaciji z nekdanjim soigralcev Russellom Westbrookom, saj si imata košarkarja očitno še danes veliko za povedati.


Glasovi v spodnji anketi se bodo sešteli z glasovi oddanimi na facebook profilu Košarka, I like, vendar pa z oddanim glasom v spodnji anketi ne sodelujete v nagradni igri.

Kater dogodek je bolj zaznamoval košarkarsko leto 2016?

Rezultati

Loading ... Loading ...