Izbiramo NAJ košarkarski dogodek leta 2016 (10. krog)

v rubriki
Reprezentanca
s kategorijo
Sponzorirane objave
.

Smo že v drugem delu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2016, v katerem boste prav vi izbrali dogodek, ki je po vašem mnenju v letu 2016 najbolj zaznamoval košarkarsko sceno doma in po svetu.
Ostalo je le še sedem kandidatov, ki so se prebili skozi sito in se bodo v nadaljevanju potegovali za naziv NAJ dogodek leta 2016, med njimi pa so kar trije dogodki povezani s slovenskimi košarkarji in košarkaricami.

naj-dogodek-kosarka-2016PEAK TELEMACH_10.krog
Tokratni izbor smo pripravili v sodelovanju s telekomunikacijskim podjetjem Telemach – generalnim sponzorjem slovenske košarkarske reprezentance ter ponudnikom športne opreme PEAK Sport Slovenija – uradnim opremljevalcem slovenske olimpijske reprezentance in osebnim sponzorjem košarkarskih zvezdnikov kot so Tony Parker, Miloš Teodosić in Dwight Howard, ki prispevata nagrade, katere bomo v vsakem krogu izbora podelili preko žreba.
Glavni nagradi, ki jih bomo podelili v zadnjem (finalnem) krogu, sta majica/dres Tony Parker in dres Košarkarski kamp Goran Dragić z Dragićevim podpisom.

PEAK cover photo_PARKER 2_828x315

Izbor omogoča PEAK Sport Slovenija!

Vse kar morate torej narediti je, da na facebook strani Košarka, I like v komentar pod objavo novice z naslovom [NAJ KOŠARKARSKI DOGODEK LETA 2016] zapišete enega od dveh dogodkov, ki si po vašem mnenju zasluži napredovanje v naslednji krog. Tja se bo namreč uvrstil dogodek, ki bo prejel več glasov tako na facebook strani Košarka, I like kot tudi v anketi objavljeni v novici na portalu Košarka.si.

(V žreb za nagrade gredo le glasovi oddani v komentar na facebook profilu Košarka, I like)

Telemach banner

Izbor omogoča Telemach!

10.KROG – Naj košarkarski dogodek leta 2016

Dobili smo že prvega kandidata, ki se bo pomeril v polfinalu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2016. Preostalo je le še šest kandidatov in danes boste izbirali med:

Cleveland Cavaliers prvaki lige NBA

VS.

Uvrstitev slovenske moške reprezentance na EuroBasket 2017

V desetem krogu letošnjega izbora za NAJ dogodek leta 2016 se bosta za napredovanje v polfinale pomerila aktualni prvaki lige NBA Cleveland Caveliersi, ki so lani prvič osvojili šampionski prstan in pa naša moška izbrana vrsta, ki si je prek kvalifikacij brez izgubljene tekme priborila nastop na letošnjem EuroBasketu.

Na vas je, da v anketi spodaj oddate glas za enega od kandidatov, v kolikor pa želite sodelovati tudi v nagradni igri, morate svoj glas oddati tudi na facebook strani Košarka, I like.
Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali 2 nagrajenca, ki bosta prejela praktični nagradi, ki jih podarjata sponzorja izbora – Telemach in PEAK Sport Slovenija.

DESETI-KROG2016

 

Cleveland Cavaliers prvak lige NBA
Prebivalci Clevelanda in še posebej vsi navijači Caveliersov si bodo za vedno zapomnili datum 19. junij, ko so Lebron James in druščina na sedmi tekmi finalne serije s 93:89 premagali Golden State Warriorse in se tako prvič v zgodovini povzpeli na košarkarski prestol. Konjeniki so prva ekipa, ki je nadoknadila zaostanek s 3:1 v finalni seriji, mesto Cleveland pa so razveselili s prvim naslovom v enem izmed profesionalnih športov po več kot 50 letih.

NBA: Finals-Cleveland Cavaliers at Golden State Warriors

 


Uvrstitev moške reprezentance na EuroBasket 2017
Slovenska moška reprezentanca je morala zavoljo nizke uvrstitve na prejšnjem evropskem prvenstvu prvič v zadnjih dvanajstih letih skozi kvalifikacijsko sito za nastop na EuroBasketu 2017. Pa vendar so naši fantje dokazali, da tja tudi sodijo, saj je Slovenija z zmago nad Ukrajino (80:69) brez poraza zaključila kvalifikacije na prvem mestu skupine E.
Naši fantje so po dvakrat premagali Bolgarijo, Kosovo in Ukrajino, tako da bodo konec avgusta in septembra letos, trinajstič v nizu udeleženci EuroBasketa, ki bo v Izraelu, Romuniji, Turčiji ter na Finskem.
Slovenija je tekmece premagovala s povprečno razliko v točkah + 16,6, in se tako uvrstila na evropsko prvenstvo kot ena od najbolj prepričljivih zasedb, skupaj 27, ki so se pomerile za zadnjih enajst prostih mest.

0309_slovenija
Glasovi v spodnji anketi se bodo sešteli z glasovi oddanimi na facebook profilu Košarka, I like, vendar pa z oddanim glasom v spodnji anketi ne sodelujete v nagradni igri.

Kater dogodek je bolj zaznamoval košarkarsko leto 2016?

Rezultati

Loading ... Loading ...