Igor Tratnik že nocoj na treningu v Domžalah

v rubriki
Liga Nova KBM
s kategorijo
Novice
.

Danes je Petrol Olimpija sporočila, da v nadaljevanju sezone ne bodo več računali na pomoč Igorja Tratnika, le nekaj ur kasneje pa je na plan že prišla vest o košarkarjevem novem delodajalcu. 29-letni krilni center bo nosil dres Helios Sunsev.

Košarkarji Helios Sunsev so si v zadnjem kolu rednega dela Lige Nova KBM zagotovili mesto v Ligi za prvaka, v katero vstopajo še dodatno okrepljeni. Dres domžalskega kluba bo od sedaj naprej nosil tudi Igor Tratnik, ki je v preteklosti za Helios že igral in sicer v sezoniah 2007/2008 in 2008/2009.

V Sloveniji je bil v dosedanjem delu kariere Tratnik tudi član Postojne, Luke Koper, Grosuplja, Portoroža, Tajfuna, Zlatoroga, Krke in nazadnje Petrola Olimpije.

Izjava trenerja Helios Sunsev Dejana Jakare: 
“Veseli nas, da smo uspeli do konca sezone priključiti igralca, ki ga dobro poznamo in bo s svojo raznovrstnostjo in izkušnjami gotovo dobra okrepitev pod koši, kjer nam je doslej manjkalo nekaj prepotrebne širine. Pričakovanja pred drugim delom sezone se s tem ne spreminjajo. Čaka nas ogorčen boj na vsaki tekmi do končnice, pred katero si želimo pripraviti čim boljše izhodišče.”