Helios z Lelićem proti ABA Ligi!

v rubriki
Liga Nova KBM
s kategorijo
Novice
.

25-letni srbski košarkar Đorđe Lelić (198 cm, 1989) je hipoma po koncu sezone že zamenjal delodajalca, saj se iz vrst prvaka Tajfuna seli v Domžale k Heliosu.

foto: KZS
foto: KZS/Jure Godler

Pričakujejo ABA Ligo

“V KK Helios Domžale ne skrivajo pričakovanj na povabilo v ligo ABA, kot tudi ne cilja, da v naslednji sezoni postanejo državni prvaki. Da so pri tem resni, dokazuje dejstvo, da so igralski mozaik za prihodnjo sezono Sunsev pričeli s podpisom dveletne pogodbe z enim najbolj izstopajočih košarkarjev te sezone Lige Telemach,” so smele cilje razkrili na spletni strani Domžalčanov in jih podkrepili z oznanitvijo prve okrepitve Lelića, sicer enega najboljših igralcev Lige Telemach v minuli sezoni.

Đorđe Lelić je za Tajfun v povprečju dosegal 15,6 točke, 4,8 skoka in 3 podaje na tekmo, s čimer je bil eden najboljših, po mnenju mnogih pa tudi najboljši košarkar državnega prvenstva. Predtem je branil barve šoštanjske Elektre in Apollona iz Limasola, kariero pa je pričel v Šabcu.

Zelo se veselim igranja za Sunse, ker je to res velik, urejen klub z odličnimi pogoji. Ima pa tudi posebno karizmo, igralce in super navijače. Mislim, da je to izjemna priložnost in v naslednji sezoni sem pripravljen, da dam od sebe maksimum,” je ob podpisu pogodbe povedal Lelić.